Libnet.ro
UNICEF

16:30

INML: Oasele din padure NU apartin Alexandrei Macesanu

Antena3 Antena3,
INML: Oasele din padure NU apartin Alexandrei Macesanu

Oasele din padure NU apartin Alexandrei Macesanu, transmit procurorii. La data de 18. 2019, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovicia transmis DIICOT Structura Centrala raportul. continuă pe Antena3

INML, raport final: Oasele din padure apartin unei fete de 15-19 ani, nu Alexandrei Macesanu

Legistii au trimis la DIICOT raportul final privind expertiza antropologica a fragmentelor osoase descoperite la liziera unei paduri din Caracal, unde Gheorghe Dinca sustine ca a aruncat ramasitele Luizei Melencu, si au precizat ca acestea apartinand.

CAZUL CARACAL. INML: Oasele din curtea lui Dinca sunt de animal, cele din liziera sunt ale unei tinere de 15-19 ani (VIDEO)

DIICOT anunta, miercuri, ca raporul INML in cazul Caracal arata ca oasele care s-au gasit in liziera sunt umane si apartin unei tinere de 15-19 ani, dar nu se identifica ADN-ul Alexandrei Macesanu, iar.

Cazul Caracal. INML: Oasele din liziera, diferite de cele gasite in butoi. Nu exista indicii ca ar apartine Luizei

INML a anuntat ca oasele gasite in liziera si indicate de Gheorghe Dinca ca fiind cele ale Luizei Melencu au fost expertizate, apartin unei singure persoane, dar nu exista niciun indiciu in acest moment ca ar.

DIICOT, despre cazul Caracal: Fragmentele osoase din padure apartin unei fete, alta decat Alexandra Macesanu, iar cele din curtea suspectului sunt de origine animala

Procurorii DIICOT care investigheaza cazul Caracal au precizat ca fragmentele osoase descoperite in zona de liziera au fost identificate, iar, potrivit concluziilor expertizei medico-legale, acestea provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimeaza varsta biologica la momentul decesului de circa 15-19 ani. Resturile identificate la marginea padurii provin de la o alta persoana decat Alexandra Macesanu.

NEWS ALERT. INML: Oasele din curtea lui Dinca sunt de origine animala

Legistii au finalizat analiza antropoliga al fragmentelor osoase descoperite in curtea lui Gheorghe .

Cum arata Gheorghe Dinca dupa 50 de zile de arest. Monstrul din Caracal a fost adus la reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, a fost scos din arest pentru a participa la reconstituirea crimei asupra Alexandrei. infatisarea lui Dinca este schimbata fata de cum arata la arestarea lui.

Apelul teribil la 112 al unei adolescente de 15 ani din Iasi, similar cu cel al Alexandrei Macesanu: Au, ma doare!. Reactia Politiei

Apelul la 112 al unei fete din Iasi in varsta de 15 ani, similar cu cel al Alexandrei Macesanu, a alertat oamenii legii. Acestia au cautat o copila ce parea a fi sechestrata care, dupa ce a sunat la 112 s.

Apelul teribil la 112 al unei adolescente de 15 ani: Au, ma doare!. Cum a actionat Politia Romana intr-un caz similar cu al Alexandrei Macesanu

20 de politisti din Iasi, printre care specialisti de analiza a informatiei, au intervenit luni, 16 septembrie, intr-un caz foarte asemanator cu cel al Alexandrei Macesanu. Oamenii legii au cautat o copila ce parea a fi sechestrata care, dupa ce a sunat la 112 si a strigat Au, ma doare, si-a inchis telefonul si nu a mai putut fi apelata. Potentiala victima a fost gasita in 8 ore.

Reconstituire la casa groazei: O politista joaca rolul Alexandrei Macesanu, Dinca a legat-o la maini cu cureaua pantalonilor

Anchetatorii au inceput, luni dimineata, reconstituirea crimei in cazul Alexandrei Macesanu, in prezenta lui Gheorghe Dinca.

Ce se intampla cu inmormantarea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu. Familiile sunt distruse de durere

Familiile celor doua victime ale lui Gheorghe Dinca sunt ingenuncheate de durere. Parintii tinerelor disparute si omorate de criminalul din Caracal, asa cum se presupune, se afla intr-un alt impas. Dupa ce ieri cei care o iubesc pe Alexandra au avut de trecut prin cea mai neagra zi de nastere a sa, aa aparut alta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )