Libnet.ro
UNICEF

08:30

NEWS ALERT. INML: Oasele din curtea lui Dinca sunt de origine animala

România Liberă România Liberă,
NEWS ALERT. INML: Oasele din curtea lui Dinca sunt de origine animala

Legistii au finalizat analiza antropoliga al fragmentelor osoase descoperite in curtea lui Gheorghe . continuă pe România Liberă

CAZUL CARACAL. INML: Oasele din curtea lui Dinca sunt de animal, cele din liziera sunt ale unei tinere de 15-19 ani (VIDEO)

DIICOT anunta, miercuri, ca raporul INML in cazul Caracal arata ca oasele care s-au gasit in liziera sunt umane si apartin unei tinere de 15-19 ani, dar nu se identifica ADN-ul Alexandrei Macesanu, iar.

INML: Oasele din padure NU apartin Alexandrei Macesanu

Oasele din padure NU apartin Alexandrei Macesanu, transmit procurorii. La data de 18. 2019, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovicia transmis DIICOT Structura Centrala raportul.

Cazul Caracal. INML: Oasele din liziera, diferite de cele gasite in butoi. Nu exista indicii ca ar apartine Luizei

INML a anuntat ca oasele gasite in liziera si indicate de Gheorghe Dinca ca fiind cele ale Luizei Melencu au fost expertizate, apartin unei singure persoane, dar nu exista niciun indiciu in acest moment ca ar.

INML, raport final: Oasele din padure apartin unei fete de 15-19 ani, nu Alexandrei Macesanu

Legistii au trimis la DIICOT raportul final privind expertiza antropologica a fragmentelor osoase descoperite la liziera unei paduri din Caracal, unde Gheorghe Dinca sustine ca a aruncat ramasitele Luizei Melencu, si au precizat ca acestea apartinand.

INML a anuntat rezultatele expertizei asupra oaselor gasite in liziera de padure. Ce spune institutia despre fragmentele din casa lui Dinca

Institutul National de Medicina Legala a finalizat expertiza medico-legala asupra fragmentelor osoase gasite in liziera de padure, concluzia fiind ca apartin unei singure persoane, de sex feminin, cu varsta intre 15-19 ani. Potrivit INML, toate fragmentele osoase gasite in curtea lui Gheorghe Dinca sunt de origine animala.

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Reconstituirea crimelor din Caracal, continua. Dinca reface pas cu pas filmul rapirii Luizei

Se anunta inca o zi extrem de tensionata la Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca va fi purtat de anchetatori, din nou, pe strazi. De data aceasta se va face reconstituirea in cazul rapirii Luizei Melencu,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )