Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ultimele imagini cu Madalina, una dintre victimele accidentului din Jibou. Detalii sfasietoare despre inmormantare

Antena3 Antena3,
Ultimele imagini cu Madalina, una dintre victimele accidentului din Jibou. Detalii sfasietoare despre inmormantare

Madalina Parja, una dintre fetele care aumuritin accidentul de la Jibou, era activ implicata in lumea artistica din Romania. Tanara avea multi prieteni din acest domeniu si juca foarte des. continuă pe Antena3

Adevarul nestiut despre victimele accidentului din Salaj

Toate cele cinci fete din Maramures victime ale accidentului ingrozitor petrecut in seara zilei de joi pe soseaua ocolitoare a Jiboului erau studente la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca UTCN), filiala Baia Mare. Se.

Mesajul socant scris de una dintre tinerele care au murit in cumplitul accident din Salaj pe Facebook

Madalina una dintre tinerele care au murit in accidentul din Salaj a scris un mesaj socant pe pagina sa de Facebook, la inceputul acestei luni. Desi este un mesaj romantic, acesta s-a dovedit a.

Dezvaluiri despre Sara, una dintre fetele care au murit in accidentul teribil din Jibou. Acum s-a aflat. Val urias de tristete

Prorectorul coordonator al Centrului Universitar Nord Baia Mare al UTCN, Petrica Pop Sitar, a declarat, vineri, ca una dintre cele patru tinere decedate in accidentul de la Jibou era sefa de promotie si.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Salaj! Ce s-a intamplat cu unica supravietuitoare

Sanda Ungur, soferita in varsta de 21 de ani care a provocat accidentul mortal de la Jibou, a fost transferata la Unitatea de Primiri Urgente din Baia Mare. Pacienta a fost preluata de echipa medicala a.

Lacrimi pentru tinerele spulberate de tren, la Jibou. Ce s-a aflat despre una dintre fete

Iubitul uneia dintre tinerele moarte in accidentul de joi din Zalau a transmis un mesaj cutremurator dupa ce a aflat ca fata pe care o iubea nespus a murit. Citeste continuarea.

Ce scandal! Una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din lume si-a pierdut mintile si a distrus tot ce i-a iesit in cale, de fata cu mii de oameni - VIDEO

Karolina Pliskova a oferit unul dintre cele mai urate momente ale anului in tenisul feminin, miercuri, imediat dupa ce a fost eliminata de grecoaica Maria Sakkari din turul secund al turneului de la Roma, scor 3-6,.

Ipoteza socanta in cazul accidentului din Salaj. Semaforul de la trecerea la nivel cu cale ferata unde a avut loc tragedia functiona necorespunzator

Mai multi martori oculari au sustinut ca semaforizarea functiona eronat la acea trecere de nivel cu cale ferata. Oamenii sustin ca semaforul indica culoarea alba, de trecere, doar semnalul acustic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )