Libnet.ro
UNICEF

13:30

Se inmultesc problemele. in Bucuresti nu mai sunt locuri pentru vaccinare

Antena3 Antena3,
Se inmultesc problemele. in Bucuresti nu mai sunt locuri pentru vaccinare

In Bucuresti nu mai sunt locuri pentru vaccinare. Limita este de 600. 000 de locuri in toata tara, pentru urmatoarele 20 de zile, a declarat coordonatorul strategiei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita. Declaratia oficialului a venit in contextul in care jurnalistii au sunat la un call center de unde au aflat ca locurile in Capitala au fost epuizate. continuă pe Antena3

Regizorul filmului Colectiv refuza o distinctie din partea presedintelui: Este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic si gol de sens, cultura Romaniei

Alexander Nanau, regizorul filmului Colectiv, propunerea Romaniei la Premiile Oscar 2021, refuza Medalia Meritul Cultural din partea presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic si gol de sens, cultura Romaniei. El afirma ca statul roman nu ar trebui sa foloseasca Ziua Culturii pentru ceremonii si decorari simbolice, ci pentru anuntarea si implementarea unor solutii concrete de salvare a sectorului cultural.

Medicii si asistentii vor lucra peste program pentru vaccinare. Ce bani le promite Guvernul

Personalul medical va fi platit pentru a lucra, peste program, la campania de vaccinare, a anuntat, .

VALERIU GHEORGHITA: Persoanele varstnice sa se programeze pentru vaccinare prin medicul de familie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat ca se recomanda ca pentru persoanele varstnice programarea la vaccinare sa fie facuta de catre medicii de familie.

VOICULESCU: Medicii de familie primesc cel putin 30 de lei per pacient in campania pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca medicii de familie vor fi platiti cu cel putin 30 de lei pentru fiecare pacient pe care il programeaza pentru vaccinarea anti-COVID, cei imunizati urmand sa fie supravegheati de medicul de familie si ulterior.

Simona Halep a plecat spre Australia. Care sunt asteptarile pentru primul Grand Slam

Fosta lidera mondiala a luat, marti, drumul Australiei pentru a participa la primul turneu de Mare Slem al anului.

Cum vor Samsung, Audi si BMW sa-ti transforme telefonul in cea mai sigura cheie pentru masina

Viitorul va fi total digitalizat si cand e vorba de parteneriate in acest sens nu mai conteaza domeniile din care provin cei care-si dau mana. Asa gandesc si giganti precum Samsung, Audi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )