Libnet.ro
UNICEF

10:15

Medicii si asistentii vor lucra peste program pentru vaccinare. Ce bani le promite Guvernul

România Liberă România Liberă,
Medicii si asistentii vor lucra peste program pentru vaccinare. Ce bani le promite Guvernul

Personalul medical va fi platit pentru a lucra, peste program, la campania de vaccinare, a anuntat, . continuă pe România Liberă

VOICULESCU: Medicii de familie primesc cel putin 30 de lei per pacient in campania pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca medicii de familie vor fi platiti cu cel putin 30 de lei pentru fiecare pacient pe care il programeaza pentru vaccinarea anti-COVID, cei imunizati urmand sa fie supravegheati de medicul de familie si ulterior.

VALERIU GHEORGHITA: Persoanele varstnice sa se programeze pentru vaccinare prin medicul de familie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat ca se recomanda ca pentru persoanele varstnice programarea la vaccinare sa fie facuta de catre medicii de familie.

CLAUDIU NASUI: Mai multi oameni vor lucra la procesarea dosarelor de rambursare la schemele de ajutor de stat COVID

Platforma IT in care sunt depuse dosarele pentru schemele de ajutor de stat COVID-19 a fost imbunatatita in asa fel incat acestea sa fie procesate mai rapid, iar numarul celor care se vor ocupa de procesarea dosarelor de rambursare a fost suplimentat, a scris ministrul Economiei, Claudiu Nasui, pe propria pagina de Facebook.

Marii furnizori de energie vor putea aplica reduceri pentru consumatorii casnici, timp de sase luni, dar nu vor fi obligati

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a publicat vineri seara, pe site-ul sau, proiectul de Ordin prin care incearca sa elimine haosul provocat de proasta gestionare a liberalizarii pietei energiei. Potrivit Ordinului, furnizorii de ultima instanta, adica ENEL, CEZ, Electrica, E. ON, vor putea aplica reduceri clientilor casnici, insa nu sunt obligati. Despre acest ordin a scris joi HotNews. ro in premiera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )