Libnet.ro
UNICEF

16:01

Inna are un nou iubit. Cine este rapperul de care s-a indragostit

Playtech Playtech,
Inna are un nou iubit. Cine este rapperul de care s-a indragostit

Cu toate ca este unul dintre cele mai cunoscute nume din Romania, Inna a stiut mereu sa isi pastreze viata intima departe de ochii curiosilor. Astfel, artista a fost mereu discreta in ce priveste relatiile ei, insa la un moment dat, pana si ea simte nevoia sa mai impartaseasca ceva cu oamenii. Cu cine se . continuă pe Playtech

Un fost mare fotbalist, cooptat in partidul lui Basescu. Cine este internationalul care va candida la alegeri

Dorinel Munteanu a intrat in politica, in partidul lui Traian Basescu. Fostul fotbalist deschide lista PMP la Consiliul Local Galati, a anuntat liderul filialei galatene a Miscarii Populare, Catalin Cristache.

Inna a recunoscut ca are o noua relatie. Cine este artistul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste (GALERIE FOTO)

Inna a recunoscut ca formeaza un cuplu cu rapperul roman Deliric, dupa multe zvonuri care au circulat pe retelele sociale si in presa in ultima perioada. Chiar daca cantareata este foarte discreta in.

Cine este, de fapt, bruneta care a fost alaturi de Iohannis la Ziua Marinei. Legaturi dubioase si o mare surpriza: cine a adus-o la Cotroceni

S-a aflat cine este bruneta care i-a fost alaturi presedintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei. Delia Dinu, doamna eleganta prezenta la intrunirile oficiale ale presedintelui, are o biografie mai mult decat interesanta. Cine este bruneta care a fost alaturi de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Cine a adus-o la Cotroceni si ce legaturi dubioase are .

Marele Premiu la Loto de 1.6 milioane de euro s-a castigat! Cine este marele norocos

La tragerea Loto 649 din data de 16 august 2020 s-a castigat premiul de categoria I, in valoare de 1,6 milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat la Bucuresti. S-a castigat marele premiu la Loto 649 de 1,6 milioane de euro S-a castigat marele premiu de categoria I, in valoare de 7. 195,92 lei 1,6 .

Romanca de 51 de ani care a innebunit toti milionarii! Cine e vedeta care arata exceptional de bine la varsta ei

O romanca a innebunit toti milionarii cu formele sale. Femeia arata incredibil la 51 de ani si ofera sfaturi femeilor care o intreaba zilnic ce recomandari are si cum ajunge sa se mentina intr-o asemenea forma la varsta aceasta. Romanca de 51 de ani care arata demential Mihaela Radulescu surprinde cu niste forme impecabile care .

Cine este persoana foarte, foarte importanta gratiata de Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca o va gratia postum pe activista pentru drepturile femeilor Susan B. Anthony care a fost amendata in 1872 fiindca a votat ilegal, relateaza Reuters si New York Times.

Un fost ministru din guvernul Ciolos candideaza pe listele PSD. Cine este persoana celebra care a schimbat barca: Am incredere in Gabriela Firea

Fosta canotoare Elisabeta Lipa, care a fost si ministrul Sportului in guvernul Ciolos, anunta ca a decis sa candideze pentru Consiliul General al Capitalei, pe listele Partidului Social Democrat.

Cine este Irina Popescu, femeia violata si aproape ucisa de omul de afaceri Mihai Bizu. Aceasta a fost iubita lui Costi Ionita

Irina Popescu a fost violata si aproape inecata de partenerul ei de viata, afaceristul Mihai Bizu. S-a descoperit ca femeia este fosta iubita a lui Costi Ionita si ca a mai avut o relatie cu un alt barbat.

El este preotul care a conditionat o inmormantare de bani si a cerut sa-i fie pupata mana - VIDEO

Caz incredibil la o inmormantare din Cluj. Preotul din localitatea Tauti a refuzat sa oficieze slujba de inmomantare. El a pretins familiei sa-si ceara iertare pentru modul in care a fost tratat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )