Libnet.ro
UNICEF

15:30

Inna a recunoscut ca are o noua relatie. Cine este artistul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Inna a recunoscut ca are o noua relatie. Cine este artistul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste (GALERIE FOTO)

Inna a recunoscut ca formeaza un cuplu cu rapperul roman Deliric, dupa multe zvonuri care au circulat pe retelele sociale si in presa in ultima perioada. Chiar daca cantareata este foarte discreta in. continuă pe B1

Inna are un nou iubit. Cine este rapperul de care s-a indragostit

Cu toate ca este unul dintre cele mai cunoscute nume din Romania, Inna a stiut mereu sa isi pastreze viata intima departe de ochii curiosilor. Astfel, artista a fost mereu discreta in ce priveste relatiile ei, insa la un moment dat, pana si ea simte nevoia sa mai impartaseasca ceva cu oamenii. Cu cine se .

Cine este, de fapt, bruneta care a fost alaturi de Iohannis la Ziua Marinei. Legaturi dubioase si o mare surpriza: cine a adus-o la Cotroceni

S-a aflat cine este bruneta care i-a fost alaturi presedintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei. Delia Dinu, doamna eleganta prezenta la intrunirile oficiale ale presedintelui, are o biografie mai mult decat interesanta. Cine este bruneta care a fost alaturi de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Cine a adus-o la Cotroceni si ce legaturi dubioase are .

Marele Premiu la Loto de 1.6 milioane de euro s-a castigat! Cine este marele norocos

La tragerea Loto 649 din data de 16 august 2020 s-a castigat premiul de categoria I, in valoare de 1,6 milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat la Bucuresti. S-a castigat marele premiu la Loto 649 de 1,6 milioane de euro S-a castigat marele premiu de categoria I, in valoare de 7. 195,92 lei 1,6 .

Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp

Connect-R este un artist apreciat pentru vocea si emotia pe care le aduce in muzica sa, dar si pentru stilul sau, care include si multe tatuaje. Cantaretul are impregnate pe piele povesti, momente, citate, iar, mai nou, a adaugat un alt desen alaturi de cel vestit de pe gat. Connect-R si povestea tatuajelor sale. Ultimul .

Cine este Irina Popescu, femeia violata si aproape ucisa de omul de afaceri Mihai Bizu. Aceasta a fost iubita lui Costi Ionita

Irina Popescu a fost violata si aproape inecata de partenerul ei de viata, afaceristul Mihai Bizu. S-a descoperit ca femeia este fosta iubita a lui Costi Ionita si ca a mai avut o relatie cu un alt barbat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )