Libnet.ro
UNICEF

08:00

INS: Peste 75% dintre gospodariile din Romania au acces la Internet

B1 B1,
INS: Peste 75% dintre gospodariile din Romania au acces la Internet

Peste trei sferturi din totalul gospodariilor din Romania 75,7%) au acces la internet de acasa, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). Este vorba despre o crestere cu 3,3% fata de anul. continuă pe B1

INS: Peste trei sferturi dintre gospodariile din Romania au acces la reteaua de internet de acasa

Peste trei sferturi dintre gospodariile din tara noastra, respectiv 75,7%, au acces la reteaua de internet de acasa in 2019, in crestere cu 3,3 puncte procentuale fata de anul anterior.

STUDIU PWC ROMANIA PENTRU ANUL 2020: Peste jumatate dintre companii vor sa creasca numarul angajatilor cu 11%

Peste jumatate dintre companiile din tara noastra 54%) intentioneaza sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, anul viitor, arata Barometrul de HR realizat de PwC Romania.

Ponderea locuintelor cu acces la Internet e de 75,7%. Doi din 5 romani de peste 55 de ani nu au folosit niciodata Internetul. Vezi in text cand incep copiii sa utilizeze netul si preferintele lor de consum online

In anul 2019, peste trei sferturi dintre gospodariile din Romania 75,7%) au acces la reteaua de internet de acasa, 61,8% dintre acestea fiind localizate in mediul urban, arata datele transmise vineri de Institutul National de Statistica. Locuitorii din zona Banatului folosesc cel mai frecvent Internetul, la polul opus situandu-se cei din zona Moldovei. in Bucuresti 6 din 7 gospodarii au acces la internet de acasa, in vreme ce in Moldova 3 locuinte din 10 sunt fara net. Cat priveste apetitul pentru Internet dupa grupele de varsta, vestea proasta e ca romanii din grupa de varsta 55-74 de ani sunt ultimii din UE la utilizarea Internetului. Vezi in text cand incep tinerii sa utilizeze netul si preferintele lor de consum online.

IN 2018: Gospodariile din UE au cheltuit peste 200 miliarde euro pentru comunicatii

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit, anul trecut, peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru servicii postale si servicii si echipamente de telefonie si telefax, ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor.

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania: Bucuresti sau Cluj-Napoca?

Preturile solicitate pentru proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat, in medie, cu 3,2% fata de trimestrul anterior, in trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor centralizate de Imobiliare. ro, iar dintre orasele cu peste 200.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

Ce nume a avut Nadia Comaneci cand a fugit din Romania, pe vremea lui Nicolae Ceausescu

In povestile celor care au simtit cu adevarat trecerea de la comunism la libertate se afla si povestea de neuitat a fugii Nadiei Comaneci din Romania. Una dintre cele mai bune gimnaste pe care le-a oferit tara noastra a fost nevoita sa fuga pe furis pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ce nume a avut atleta .

SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Ar urma sa primeasca o a doua pensie. Sute de mii de romaniar.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

inchisorile din Romania, criticate dur de oficiali straini: cat de inumane sunt conditiile de trai dupa gratii

In urma cu cateva zile, atrageam atentia asupra unui proces castigat de un roman pentru conditiile inumane dintr-o inchisoare din Portugalia. Se pare insa ca nici in Romania nu sunt conditiile mai bune. in foarte multe penitenciare din tara noastra, conditiile de trai sunt foarte aspre pentru cei care isi petrec viata dupa gratii. Desi .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )