Libnet.ro
UNICEF

22:45

De ce insala femeile, dar barbatii? Care este psihologia amantei

Playtech Playtech,
De ce insala femeile, dar barbatii? Care este psihologia amantei

Atunci cand intentionam sa intelegem placerea fizica, intre barbati si femei exista diferente semnificative ce incep inca din copilarie. Drumul oamenilor in viata este acela de a deveni independenti si autonomi, insa e nevoie de a pastra dependenta emotionala si psihologica fata de cei care se ingrijesc de noi. De ce insala femeile, dar barbatii? . continuă pe Playtech

Replica halucinanta. Ce spune Brigitte despre imaginile in care este batuta de Florin Pastrama

Brigitte Sfat a avut o replica halucinanta dupa ce au aparut imagini cu ea cum este batuta de Florin Pastrama. Imaginile care au avut loc intr-o incapere dintr-o shaormerie au facut inconjurul internetului. Brigitte, replica halucinanta. Ce spune despre imaginile in care este batuta de Florin Pastrama in imagini se vede cum Brigitte Sfat este .

Care este, de fapt, diferenta dintre sarbatorile cu cruce rosie si sarbatorile cu cruce neagra

In Calendarul Ortodox Roman exista, conform canoanelor bisericesti, o oranduire clara a sarbatorilor religioase pe care romanii le au, din punct de vedere al ortodxiei, de sarbatorit. Care este, de fapt, diferenta dintre sarbatorile cu cruce rosie si sarbatorile cu cruce neagra Dupa cum bine stim, in Calendarul Ortodox Roman exista o sumedenie de Sarbatori .

Se schimba horoscopul. Care este a treisprezecea zodie descoperita acum de NASA

NASA a facut o descoperire care schimba tot ceea ce stiam despre horoscop. Noile vesti din partea specialistilor indica faptul ca o a treisprezecea zodie isi face loc langa ceilalti 12 nativi. NASA a descoperit a treisprezecea zodie Noile descoperiri facute de specialistii de la NASA modifica horoscopul. Noul nativ a fost deja introdus in .

Care este cel mai nociv: soarele de mare sau de munte? Verdictul dur al specialistilor!

Multi romani cred ca soarele de munte este mai putin nociv decat cel de la malul marii, in consecinta petrec ore intregi in natura fara sa mai tina cont de regulile elementare de protectie. Specialistii atrag atentia ca muntele este o optiune doar mai racoroasa, nu si mai sanatoasa.

Cum s-a ajuns la clasarea dosarului 10 august, plimbat timp de aproape doi ani intre trei Parchete, si care este impactul? Procurorul militar Bogdan Pirlog, cel care a deschis dosarul, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 14.00

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Bogdan Parlog, cel care a deschis dosarul privind interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august 2018, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, vineri, de la ora 14. Vom discuta cu procurorul militar despre cum s-a ajuns la clasarea dosarului 10 august, plimbat timp de aproape doi ani intre trei Parchete, si despre impactul deciziei DIICOT de a-i scoate de sub urmarire penala pe sefii de atunci ai Jandarmeriei. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Mihaela Bilic socheaza: care este fructul care ingrasa cel mai mult. Bombardeaza si ficatul, iar romanii il consuma zilnic in aceasta perioada

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit pericolele pe care le prezinta pentru silueta mancatul pepenelui rosu in exces. Multi au tendinta, mai ales in perioada verii, sa inlocuiasca apa cu acest fruct.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )