Libnet.ro
UNICEF

21:00

Care este cel mai nociv: soarele de mare sau de munte? Verdictul dur al specialistilor!

Antena3 Antena3,
Care este cel mai nociv: soarele de mare sau de munte? Verdictul dur al specialistilor!

Multi romani cred ca soarele de munte este mai putin nociv decat cel de la malul marii, in consecinta petrec ore intregi in natura fara sa mai tina cont de regulile elementare de protectie. Specialistii atrag atentia ca muntele este o optiune doar mai racoroasa, nu si mai sanatoasa. continuă pe Antena3

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Mihaela Bilic socheaza: care este fructul care ingrasa cel mai mult. Bombardeaza si ficatul, iar romanii il consuma zilnic in aceasta perioada

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit pericolele pe care le prezinta pentru silueta mancatul pepenelui rosu in exces. Multi au tendinta, mai ales in perioada verii, sa inlocuiasca apa cu acest fruct.

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,.

Peste 100.000 de oameni la mare. Care e atmosfera pe litoralul romanesc, in cel mai aglomerat weekend de pana acum (VIDEO)

Pandemie sau nu, romanii nu renunta la distractia de weekend. Peste 100. 000 de oameni au mers la mare in cel mai aglomerat sfarsit de saptamana de pe litoral, iar unii continua sa vina si duminica in.

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Reteta sos de usturoi cu suc de rosii. Prepara cel mai bun dressing pentru gratar

Mujdeiul de usturoi cu sos de rosii este un preparat ideal pentru gratar. Asadar, daca planuiti sa faceti un gratar in acest weekend, nu uitati si de acest dressing care va da savoare carnii fripte pe gratar. Reteta sos de usturoi cu suc de rosii Ingrediente sos de usturoi cu suc de rosii 2 capatani .

Premierul Orban este cel care va decide daca se maresc alocatiile si pensiile

Ministrul de Finante, Florin Citu, a precizat, joi, ca nu el ci seful Guvernului este cel care va de.

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima .

De ce insala femeile, dar barbatii? Care este psihologia amantei

Atunci cand intentionam sa intelegem placerea fizica, intre barbati si femei exista diferente semnificative ce incep inca din copilarie. Drumul oamenilor in viata este acela de a deveni independenti si autonomi, insa e nevoie de a pastra dependenta emotionala si psihologica fata de cei care se ingrijesc de noi. De ce insala femeile, dar barbatii? .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )