Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce inseamna victoria lui Donald Trump pentru Marea Britanie de dupa BREXIT

România Liberă România Liberă,
Ce inseamna victoria lui Donald Trump pentru Marea Britanie de dupa BREXIT

Impactul remarcabilei victorii a lui Donald Trump asupra Regatului Unit dupa ruperea de Uniunea Europeana este greu de estimat. in linii mari, Tump este un fan al Marii Britanii. Sa nu uitam ca a ales Scotia pentru construirea celui mai grozav complex de golf din lume, scrie The Independent. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Victoria republicanului Donald Trump, intampinata cu un val de proteste, in mai multe state americane

Victoria republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite a starnit un val de nemultumiri. Astfel, sute de sustinatori furiosi ai candidatei democrate Hillary Clinton protesteaza pe strazi, in mai multe state, informeaza presa internationala.

Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor: Abia astept sa colaboram pentru prosperitatea natiunilor noastre

Premierul britanic Theresa May l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Aceasta i-a scris despre legaturile speciale dintre cele doua tari si s-a a.

Vladimir Putin l-a felicitat pe Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe republicanul Donald Trump pentru castigarea alegerilor prezidentiale din StateleUnite, informeaza Reuters. Putin si-a exprimat speranta ca.

Cuba, exercitii militare pentru un eventual razboi, dupa victoria lui Donald Trump

Dupa aflarea vestii ca Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, Cuba a anuntat miercuri ca va urma o saptamana de exercitii militare cu scopul de a fi pregatita pentru.

Ce spun celebritatile despre victoria lui Donald Trump: O noapte rusinoasa/ Plang/ Zborurile catre Canada sunt foarte ieftine/ Macar iarba e legala

Chris Evans, actorul care-l joaca pe Captain America in The Avenger, Ariana Grande, Cher si Lady Gaga sunt doar cateva dintre celebritatile care si-au aratat socul si dezamagirea in urma victoriei candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA. Acestea au scris pe Twitter mesaje precum o noapte rusinoasa pentru America, Canada ar trebui sa construiasca un perete si Trump nu va fi niciodata mai mult decat o toaleta, potrivit The Telegraph.

Igor Dodon, dupa victoria lui Donald Trump: Sa promoveze o politica mai putin agresiva in lume, o politica de apropiere de Est si de Federatia Rusa in mod aparte

Candidatul socialistilor in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a salutat alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite si i-a cerut acestuia sa aiba o.

Primul interviu al lui Donald Trump pentru presa din Romania: Deviza mea este afla tot ce poti despre lucrul pe care il intreprinzi

Noul presedinte al SUA Donald Trump a declarat pentru presa din Romania ca deviza sa este afla tot ce poti despre lucrul pe care il intreprinzi. Sfatul l-a primit de la tatal sau.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Donald Trump pentru numirea in functie de presedinte al SUA, asigurandu-l ca Romania se angajeaza ferm sa aprofundeze, si pe viitor, cooperarea bilaterala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a adresat o scrisoare de felicitare Presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, in care isi exprima disponibilitate de a colabora cu acesta in promovarea obiectivelor comune .

Orasul macedonean, Vesel, peste 100 de site-uri web care il ridica il slavi pe Donald Trump pentru profit: Utilizatorii, pacaliti cu articole inventate si teorii ale conspiratiei false (VIDEO)

Un oras din Macedonia este supranumit capitala europeana a site-urilor web care il sustin pe Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA. Buzzfeed a numarat peste 100 de astfel de.

PRIMA REACTIE din politica interna dupa REZULTATELE ALEGERILOR din SUA: PRU saluta victoria lui Donald Trump

Partidul Romania Unita a avut prima reactie din politica interna fata de noul presedinte al Americii, informeaza Stiri pe Surse. PRU a emis un comunicat in care saluta victoria in cursa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )