Libnet.ro
UNICEF

14:00

Insecta mai periculoasa decat tantarul. ii terorizeaza pe toti romanii in aceasta vara

Playtech Playtech,
Insecta mai periculoasa decat tantarul. ii terorizeaza pe toti romanii in aceasta vara

A aparut o insecta mai periculoasa decat tantarul la noi in tara. Tigrul de platan este o insecta venita din America de Nord si face ravagii in aceasta perioada in parcurile din toata Romania. Aceasta insecta este mai periculoasa decat tantarul. Terorizeaza toata Romania in aceasta vara Insecta mai periculoasa decat tantarul. ii terorizeaza pe . continuă pe Playtech

Absolventii de scoli profesionale, mai castigati decat romanii cu facultate: cat castiga un electrician

La cateva decenii dupa ce scolile profesionale din Romania au dobandit o imagine proasta, tineri absolventi de facultate castiga mai prost decat un electrician. in functie de varsta pe.

Numarul deceselor din prima jumatate a acestui an a fost mai mic decat in primele 6 lui din 2019

In primele 6 luni din acest an in Romania au decedat cu aproape 6. 000 de romani mai putini decat in prima jumatate de an 2019, arata datele transmise azi de Institutul National de Statistica. in aprilie si iunie 2020 decedatii au fost mai numerosi decat in lunile corespunzatoare din 2019, dar in rest, fiecare luna din primele 6 de anul trecut a adus mai multe decese decat in anul coronavirusului. in cifre, totalul deceselor in prima jumatate a acestui an era de 130. 766, iar in primele 6 luni din anul trecut totalul fusese de 136. 541 decese, conform Hotnews. ro.

Numarul deceselor din prima jumatate a acestui an a fost mai mic decat in primele 6 luni din 2019

In primele 6 luni din acest an in Romania au decedat cu aproape 6. 000 de romani mai putini decat in prima jumatate de an 2019, arata datele transmise luni de Institutul National de Statistica. in aprilie si iunie 2020 decedatii au fost mai numerosi decat in lunile corespunzatoare din 2019, dar in rest, fiecare luna din primele 6 de anul trecut a adus mai multe decese decat in anul coronavirusului. in cifre, totalul deceselor in prima jumatate a acestui an era de 130. 766, iar in primele 6 luni din anul trecut totalul fusese de 136. 541 decese.

Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Fiecare are sansa lui. Marimea partidelor ii legitimeaza pe unii sa fie mai optimisti, unii mai optimisti decat trebuie

Fostul presedinte si primar general Traian Baescu a declarat, luni seara, dupa ce a fost facut anuntul privind candidatura sa la Primaria Capitalei, ca fiecare are sansa lui. Marimea partidelor ii legitimeaza pe unii sa fie mai optimisti, unii mai optimisti decat trebuie, dar mai optimisti, a afirmat Basescu care a precizat ca nu este in competitie cu Nicusor Dan.

Ce stim cert despre noul coronavirus la sase luni de la izbucnirea pandemiei. COVID-19, de 10 ori mai mortal decat virusul gripal

Considerat la inceput un virus respirator obisnuit, SARS-CoV-2 s-a dovedit a fi mult mai periculos decat fusese estimat initial de catre specialisti. Mai ales pentru pacientii cu boli cronice. Acum, COVID-19 are peste 30 de simptome identificate si inca multe secrete.

Romania va avea o criza mai usoara decat au estimat agentiile de rating, sustine ministrul Citu

Romania va avea o criza mai usoara decat au estimat agentiile de rating si va evita recesiunea tehn.

Florin Citu, anunt de ultima ora. Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Florin Citu a anuntat, miercuri seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, ca romanii nu vor mai fi nevoiti sa stea la cozi la Administratia Financiara ca sa-si plateasca taxele si impozitele, deoarece de acum inainte platile vor putea fi facute online.

Grecia, noi restrictii anti-Covid. Toti romanii care pleaca in vacanta trebuie sa stie!

Grecia a anuntat luni ca barurile, terasele si restaurante din unele dintre cele mai importante destinatii turistice se vor inchide pe timpul noptii, ca urmare a cresterii numarului de cazuri noi de Covid-19.

Deficitul comercial a crescut in prima jumatate de an, dar nu pentru ca am importat mai mult ci pentru ca scaderea exporturilor a fost mai mare decat cea a importurilor

Importurile Romaniei din prima jumatate a anului au fost mai mari decat exporturile cu 8,6 miliarde de euro, cu aproape un miliard mai mult decat deficitul balantei comerciale din aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Institutul National de Statistica luni dimineata. Cresterea provine din scaderea mai pronuntata a exporturilor 18,1%) decat cea a importurilor 12,6%). in perioada 1. VI 2020, exporturile au insumat 28,6 miliarde euro, iar importurile 37,25 miliarde de euro, mai arata INS.

UPDATE Reluarea activitatii economice a adus si usoare cresteri salariale. Media salariului net: 3.298 lei, cu 119 lei mai mult decat in mai

Media salariului net din luna iunie a fost, potrivit datelor transmise marti de Institutul National de Statistica, de 3. 298 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 119 lei +3,7%). Ca de obicei, salariile cele mai ridicate au fost in ITC, topul fiind continuat de activitatile de editare si de cele legate de produsele de cocserie si din prelucrarea titeiului aici intra transformarea petrolului brut si a carbunelui in produse finite, procesul dominant fiind rafinarea petrolului). Cele mai mici salarii nete au fost in productia de mobilier, de textile si in sectorul HoReCa. in sectorul bugetar au crescut salariile din administratia publica +2,9%), in principal ca urmare a acordarii biletelor de valoare tichete de vacanta) si au scazut usor fata de luna precedenta in invatamant, in sanatate si asistenta sociala -1,1% pentru fiecare activitate in parte).

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )