Libnet.ro
UNICEF

12:15

insemnati mai mult decat o nota. Scrisoarea impresionanta trimisa de profesori elevilor care urmau sa sustina un examen

Antena3 Antena3,
insemnati mai mult decat o nota. Scrisoarea impresionanta trimisa de profesori elevilor care urmau sa sustina un examen

Profesorii de la o scoala primara din Florida au facut un gest impresionant pentru elevii care urmau sa sutina un examen. in dorinta de a le diminua emotiile inerente, cadrele didactice au compus o. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei - 3 aprilie. Zodia care e tentata sa munceasca mai mult decat trebuie

Berbec Sunt zile bune pentru a discuta cu prieteni si cu persoane din segmentul profesional care te pot sfatui mult si bine vizavi de planurile tale personale si profesionale. Posibil ca unele informatii sa-ti.

Seasons Primaverii Mai mult decat o casa, un stil de viata

Seasons Primaverii este un proiect rezidential desenat si realizat pentru a satisface cele mai exigente standarde de excelenta.

Aceasta mina de sare din Romania e mai apreciata decat Disneyland

Aparent, intotdeauna strainii s-au descurcat mai bine decat noi cu promovarea atractiilor turistice de pe plaiurile mioritice. De data aceasta, un obiectiv turistic de la noi e considerat o alternativa mai interesanta decat Disneyland. Este vorba despre Mina Rudolf, care atrage 600. 000 de vizitatori in fiecare an si a devenit una dintre cele mai apreciate [].

Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciau, a anuntat, miercuri, ca salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august. Cea mai mare crestere va fi icirc.

Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciau, a anuntat, miercuri, ca salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august. Cea mai mare crestere va fi icirc.

Bunicii toxici: de ce anumite atitudini fata de nepoti le fac micutilor mai mult rau decat bine si le saboteaza relatia cu parintii

De multe ori, ajutorul cel mai la indemana cand vine vorba de cresterea copiilor, bunicii, aflati la varsta la care au o mai mare rabdare decat cea aratata propriilor copii, isi rasfata exagerat nepotii. Fara a fi rau intentionati, incalca, de multe ori, regulile stabilite de parinti, subminandu-le acestora autoritatea. Dintre atitudinile nocive face parte si conditionarea afectiunii oferite nepotilor, metoda inca practicata frecvent de bunici.

Alesii au salarii mari, dar mananca la Parlament mai ieftin decat studentii la cantine (VIDEO)

Unul dintre locurile din Capitala unde se mananca cel mai ieftin este restaurantul din Casa Poporului unde iau masa parlamentarii. Alesii nostri cu salarii deosebit de mari mananca pe saturate la.

Mai multe primarii din judetul Braila au incasat impozite mai mici decat prevede legea, apoi au dat in judecata Curtea de Conturi, care le cere sa recupereze banii

Un raport al Curtii de Conturi atrage atentia ca 11 primarii de comuna si o primarie oraseneasca din judetul Braila au incasat impozite si taxe mai mici, deoarece nu au delimitat corect zonele de impozitare, conform Codului Fiscal, incepand cu zona zero a localitatii, pana la periferie. Veniturile care nu au fost incasate la bugetele locale se ridica, astfel, la peste 9,6 milioane de lei.

iPhone SE, mai fragil decat celelalte telefoane Apple

Noul smartphone iPhone SE, cu ecran de 4 inchi, este cel mai fragiltelefon construit de Apple in ultimii ani. Cel putin asta arata testelefacute de expertii de la SquareTrade, care au comparat noul.

Obiectivul turistic din Romania considerat mai atractiv decat Disneyland VIDEO

Atrage 600. 000 de vizitatori in fiecare an si a devenit una dintre cele mai laudate atractii turistice in presa internationala. Daca aveti impresia ca Disneyland stabileste reperele in privinta parcurilor de distractii la nivel mondial, ar trebui sa nu va pripiti, pentru ca o atractie din Romania ofera o alternativa aparte pentru o zi de distractie in familie, se arata in publicatia Daily Mail.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )