Libnet.ro
UNICEF

23:15

INSP: 90% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului aveau cel putin o alta boala asociata

Antena3 Antena3,
INSP: 90% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului aveau cel putin o alta boala asociata

Un raport al Institutului National de Sanatate Publica INSP) arata ca 90,7% dintre persoanele decedate din cauza coronavirusului aveau comorbiditati asociate. Potrivit raportului, 76% dintre decese au fost inregistrate la persoane de peste 60 de ani. continuă pe Antena3

Asistenta medicala din Botosani nu a murit din cauza COVID-19. GCS: Nu intruneste definitia de caz a unui deces cu infectare cu noul coronavirus. Femeia fusese testata negativ de doua ori

Asistenta medicala din Botosani decedata zilele trecute nu a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, transmite, luni Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit unei rectificari transmise de Institutul.

O asistenta medicala din Botosani a murit din cauza COVID-19 Femeia avea 46 de ani si nu suferea de alte afectiuni

Inca un deces in randul cadrelor medicale din cauza COVID-19. O asistenta medicala din Botosani infectata cu coronavirus a murit dupa cateva saptamani de spitalizare. Potrivit medicilor, femeia de 46 de ani nu avea afectiuni asociate.

Romania a depasit 1200 de morti din cauza coronavirusului

Numarul persoanelor care au murit pe teritoriul Romaniei din cauza noului coronavirus a ajuns la 1.

Gigantul Facebook incepe un proces prin care jumatate din angajati vor ajunge sa lucreze numai de acasa

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat ca gigantul social media va incepe sa permita multora dintre cei 50. 000 de angajati si celor nou recrutati sa lucreze permanent de acasa, adaugandu-se unui numar mic, dar in crestere, de companii din.

Bihoreni inecati in praf din cauza unei statii de beton din centrul orasului: Aerul e irespirabil! E scoala si gradinita aici, chiar nu vede nimeni?

Bihorenii din Salonta sunt inecati in praf si fum din cauza unei statii de beton care functioneaza de aproape 20 de ani. Statia e doar la 150 de metri de unitatile de invatamant si la mai putin de 50 de metri de locuinta.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Regina Elisabeta s-a ascuns in tufis din cauza sotilor Ceausescu: A fost prima si singura data in viata ei cand a facut asta!

Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, pentru prima si singura data in viata eim a ajuns sa se ascunda intr-un tufis.

New York Times a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate din cauza coronavirusului (FOTO)

New York Times si-a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate pe teritoriul SUA din cauza coronavirusului. Statele Unite sunt de mai multe saptamani epicentrul pandemiei de COVID-19, cu peste 1,6 milioane de.

inca sase persoane, printre care un medic de 45 de ani, au murit din cauza COVID-19 in R. Moldova

Autoritatile din R. Moldova au anuntat luni, 25 mai, despre alte sase decese provocate de COVID-19. intr-un caz este vorba despre decesul medicului infectionist Fiodor Bargan, in varsta de 45 de ani, care activa in sectia consultativa a Spitalului Raional Comrat.

Numarul persoanelor decedate din cauza noului coronavirus a trecut de 1.200

Inca cinci persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul total al celor decedati ajungand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2736 seconds )