Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inspectia Judiciara a pus tunurile pe sefa DNA: cere pentru a treia oara sanctionarea Laurei Codruta Kovesi

Adevărul Adevărul,
Inspectia Judiciara a pus tunurile pe sefa DNA: cere pentru a treia oara sanctionarea Laurei Codruta Kovesi

Pentru a treia oara de la inceputul acestui an Inspectia Judiciara a exercitat o actiune disciplinara fata de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, de aceasta data fiind invocat refuzul acesteia de a se prezenta in fata Comisiei Parlamentare de ancheta cu privire la fraudarea alegerilor din anul 2009. continuă pe Adevărul

Inspectia Judiciara face verificari la DNA: Ce dosare sunt vizate de control

Inspectia Judiciara incepe, luni, o serie de verificari la Directia Nationala Anticoruptie. Institutia a decis ca, incepand de luni si pana vineri, sa efectueze un control la structura centrala a DNA,.

Augustin Lazar, cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara. Ce acuzatii i se aduc sefului procurorilor

Lovitura pentru Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar. Acesta este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, dupa ce i-a jignit pe parlamentari pentru ca au chemat-o la audieri pe sefa DNA,.

Kovesi, din nou in vizorul Inspectiei Judiciare. Sefa DNA, acuzata ca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Inspectia Judiciara cere sanctionarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru ca nu s-a prezentat la audierile comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, incalcand Constitutia. Amintim.

INSPECTIA JUDICIARA: Kovesi a incalcat dispozitiile CCR

Inspectia Judiciara a exercitat o noua actiune disciplinara, respectiv a treia, fata de Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru ca a incalcat dispozitiile deciziei Curtii Constitutionale prin refuzul de a se prezenta in fata Parlamentului - Comisia speciala de ancheta, a anuntat miercuri IJ, informeza Agerpres.

Inspectia Judiciara o mai sanctioneaza o data pe Laura Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a exercitat o noua actiune disciplinara, respectiv a treia, fata de Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru ca a incalcat dispozitiile.

Inspectia Judiciara: Laura Codruta Kovesi a avut manifestari care aduc atingere onoarei profesionale si prestigiului justitiei si a ncalcat dispozitii ale CCR

Inspectia Judiciara considera ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut manifestari care aduc atingere onoarei profesionale si prestigiului justitiei si a incalcat dispozitiile explicite ale deciziei Curtii Constitutionale nr. 611 din 3 noiembrie 2017 prin refuzul de a se prezenta in fata Parlamentului Romaniei - Comisia speciala de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru aspecte ce tin de organizarea alegerilor din anul 2009 si de scrutinul prezidential. Concluziile Inspectiei Judiciare au fost inaintate Consiliului Superior al Magistraturii.

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara. Luni dupa-amiaza inspectorii se afla in sediul DNA si vor sa afle daca neregulile descoperite la ultima ancheta au fost.

Cazanciuc, despre decizia lui Iohannis de a nu revoca sefa DNA: Presedintele va raspunde in fata alegatorilor. Ministrul a argumentat destul de bine solicitarea

Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va raspunde direct in fata alegatorilor pentru decizia de a nu o revoca din functie pe sefa DNA. Acesta a mai precizat ca o alta opinie este responsabilitatea presedintelui, in contextul in care ministrul a argumentat destul de bine aceasta solicitare, considera Cazanciuc.

Klaus Iohannis anunta daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Klaus Iohannis anunta la 18.00 daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )