Libnet.ro
UNICEF

07:15

Kovesi, din nou in vizorul Inspectiei Judiciare. Sefa DNA, acuzata ca a incalcat Constitutia (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi, din nou in vizorul Inspectiei Judiciare. Sefa DNA, acuzata ca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Inspectia Judiciara cere sanctionarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru ca nu s-a prezentat la audierile comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, incalcand Constitutia. Amintim. continuă pe B1

Nou control al Inspectiei Judiciare la Directia Nationala Anticoruptie. Ce verifica inspectorii

Inspectia Judiciara a demarat un nou control la Structura centrala a Directia Nationala Anticoruptie, incepand de luni. Verificarile au ca obiect remediere deficiente constatate la controale anterioare si sunt programate sa se incheie in 20 aprilie.

Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca vom sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Anuntul a fost facut, pe facebook, la scurt timp dupa ce seful statului a spus ca nu accepta propunerea de revocare inaintata de Toader la inceputul anului. UPDATE: Ministrul Tudorel Toader a subliniat, intr-o noua postare pe Facebook, ca a folosit formula vom sesiza CCR si nu voi sesiza CCR. Precizarea vine dupa ce fostul presedinte al Curtii Augustin Zegrean a afirmat ca ministrul Justitiei nu poate sesiza CCR si ca singurul abilitat e Guvernul.

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara. Luni dupa-amiaza inspectorii se afla in sediul DNA si vor sa afle daca neregulile descoperite la ultima ancheta au fost.

Cazanciuc, despre decizia lui Iohannis de a nu revoca sefa DNA: Presedintele va raspunde in fata alegatorilor. Ministrul a argumentat destul de bine solicitarea

Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va raspunde direct in fata alegatorilor pentru decizia de a nu o revoca din functie pe sefa DNA. Acesta a mai precizat ca o alta opinie este responsabilitatea presedintelui, in contextul in care ministrul a argumentat destul de bine aceasta solicitare, considera Cazanciuc.

Klaus Iohannis anunta daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Klaus Iohannis anunta la 18.00 daca o revoca sau nu pe sefa DNA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie, ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Iohannis NU o revoca pe Kovesi din fruntea DNA (VIDEO)

Presedintelui Klaus Iohannis a anuntat ca a respins cererea de revocare din functia de procuror-sef al DNA al Laurei Codruta Kovesi. intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, seful.

Franta avertizeaza ca ar putea ataca din nou Siria: Daca Assad va trece din nou linie rosie, riposta va fi identica

Franta si aliatii sai nu vor ezita sa loveasca din nou Siria daca acesta va folosi din nou armele chimice, a avertizat marti ministrul francez de Externe Jean-Yves Le Drian, intr-un interviu pentru France Info,.

Olivia Steer loveste din nou: Tamaia are proprietati anti-tumorale

Olivia Steer loveste din nou. Cunoscuta pentru tratamentele alternative pe care le propune, dar si pentru discursul anti-vaccin, Olivia Steer a venit cu o noua idee nastrusnica. Fosta prezentatoare TV foloseste.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )