Libnet.ro
UNICEF

16:45

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, mesaj pentru romani, pe Facebook

Antena3 Antena3,
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, mesaj pentru romani, pe Facebook

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis un mesaj romanilor prin intermediul paginii sale de Facebook. continuă pe Antena3

Comandamentul Local pentru Situatii de Urgenta a anulat toate evenimentele publice

Autoritatile locale din Calarasi, intrunite in sedinta extraordinara a Comandamentului Local pentru Situatii de Urgenta, au dispus sistarea tututor evenimentelor publice si private desfasurate in interior sau in aer liber, indiferent de numarul de participanti.

Noile masuri dispuse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta de la Galati. Toate ghiseele, inchise

Joi, 12 martie 2020, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta din municipiul Galati a stabilit cateva noi masuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, in completarea masurilor dispuse in zilele precedente.

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta, in izolare la domiciliu din cauza suspiciunilor de coronavirus Ministrul de Interne, pentru B1.RO: Am decis sa lucram prin aplicatie online pentru a minimaliza riscul

UPDATE: MinistrulAfacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat pentru B1. RO ca s-a luat decizia ca membrii Comitetului pentru Situatii Speciale de Urgenta sa lucreze prin intermediul aplicatiilor online pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )