Libnet.ro
UNICEF

06:00

Inspectorii scolari repusi in functie au fost din nou demisi

Adevărul Adevărul,
Inspectorii scolari repusi in functie au fost din nou demisi

Sase dintre inspectorii scolari judeteni revocati de fostul ministru al Educatiei Liviu Pop, care au fost repusi in functii de justitie, au primit din nou calificativ nesatisfacator din partea Ministerului Educatiei Nationale. Asta inseamna ca au fost din nou demisi din functie. Acestia sustin ca evaluarea facuta de minister este ilegala, afirmand ca vor contesta din nou procedura. continuă pe Adevărul

Inspectorii scolari repusi in functie ar putea fi din nou demisi

Sase dintre inspectorii scolari judeteni revocati de fostul ministru al Educatiei Liviu Pop, care au fost repusi in functii de justitie, au primit din nou calificativ nesatisfacator din partea Ministerului Educatiei Nationale. Asta inseamna ca ar putea fi din nou demisi din functie. Acestia sustin ca evaluarea facuta de minister este ilegala, afirmand ca vor contesta din nou procedura.

Inspectori scolari revocati de fostul ministru al Educatiei si repusi in functii de justitie - pusi din nou pe liber, tot vineri seara, tot prin fax

Sase dintre inspectorii scolari judeteni revocati de fostul ministru al educatiei Liviu Pop si repusi in functii de justitie au primit acum calificativ nesatisfacator din partea Ministerului Educatiei. Aceasta inseamna ca au fost din nou pusi pe liber. Evaluarea facuta de minister este ilegala, sustin inspectorii contactati de HotNews. ro, care descriu neregulile intalnite si spun ca vor contesta procedura. Surse apropiate situatiei au afirmat pentru HotNews. ro ca motivul noii incercari de a-i indeparta pe respectivii inspectori este politic, lucru dezmintit de reprezentanti ai ministerului. La fel ca prima data, si acum inspectorii au fost anuntati de calificative vineri seara, prin fax.

Inspectori scolari revocati degeaba de fostul ministru al Educatiei - pusi din nou pe liber, tot vineri seara, tot prin fax

Sase dintre inspectorii scolari judeteni revocati de fostul ministru al educatiei Liviu Pop si repusi in functii de justitie au primit din nou calificativ nesatisfacator din partea Ministerului Educatiei. Aceasta inseamna ca au fost din nou pusi pe liber. Evaluarea facuta de minister este ilegala, sustin inspectorii contactati de HotNews. ro, care descriu neregulile intalnite si spun ca vor contesta procedura. Surse apropiate situatiei au afirmat pentru HotNews. ro ca motivul noii incercari de a-i indeparta pe respectivii inspectori este politic, lucru dezmintit de reprezentanti ai ministerului. La fel ca prima data, si acum inspectorii au fost anuntati de calificative vineri seara, prin fax.

Inspectori scolari revocati de fostul ministru al Educatiei si repusi in functii de justitie - anuntati ca vor fi pusi din nou pe liber, tot vineri seara, tot prin fax

Sase dintre inspectorii scolari judeteni revocati de fostul ministru al educatiei Liviu Pop si repusi in functii de justitie au primit acum calificativ nesatisfacator din partea Ministerului Educatiei. Aceasta presupune iarasi incheierea raporturilor intre noi si minister, a declarat pentru HotNews. ro sefa inspectoratului Ialomita, Luminita Barcari. Evaluarea facuta de minister este ilegala, sustin inspectorii contactati de HotNews. ro, care descriu neregulile intalnite si spun ca vor contesta procedura. Surse apropiate situatiei au afirmat pentru HotNews. ro ca motivul noii incercari de a-i indeparta pe respectivii inspectori este politic, lucru dezmintit de reprezentanti ai ministerului. La fel ca prima data, si acum inspectorii au fost anuntati de calificative vineri seara, prin fax. Oana Bucur, secretar de stat pe preuniversitar, a afirmat pentru HotNews. ro ca fisele de evaluare le-au fost trimise inspectorilor pana la ora 2, conform programului de lucru si ca faptul ca au ajuns tarziu este legat de alimentarea cu hartie si de alte probleme ale aparatelor din judet.

Laura Codruta Kovesi iese din nou la atac

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, iese din nou la atac inaintea unei saptamani decisive in privinta mentinerii sale in functie. intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times a declarat ca.

WBC: Ronald Gavril, invins din nou la puncte de David Benavidez, intr-un meci pentru centura mondiala

Pugilistul Ronald Gavril a fost invins din nou de americanul David Benavidez, intr-un meci pentru centura WBC la categoria supermijlocie disputat la Las Vegas.

Elena Udrea, din nou mama dupa ce va naste gemeni?

Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, dupa ce a urmat tratamente de fertilizare in vitro, iar iubitul ei spune ca este posibil sa mai urmeze alti copii dupa aceasta nastere. Iata ce declara.

Ministrul Daea Alege oaia loveste din nou. Sa asteptam si sa lucram evident. Mazarea se insamanteaza in mustul zapezii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, cunoscut pentru declaratiile sale care fac deliciul presei, iese din nou la rampa. El sustine ca starea de vegetatie a culturilor agricole semanate in toamna este.

Indicele ROBOR creste din nou in aceasta saptamana

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda va.

Gica Hagi face din nou scandal pentru ca fiul sau nu a fost folosit de Fiorentina: Nu l-ati bagat pentru ca e roman

Gica Hagi continua razboiul cu oficialii de la Fiorentina dupa ce l-a readus la Viitorul Constanta pe fiul sau, Ianis Hagi, pentru ca gruparea din Italia nu il folosea la echipa mare. Luni, dupa ce Ianis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )