Libnet.ro
UNICEF

11:30

Instagram rezolva cea mai mare problema

Playtech Playtech,
Instagram rezolva cea mai mare problema

Desi este o platforma dedicata publicarii pozelor, Instagram nu a fost pana acum optimizata potrivit acestui scop. Totusi, acest lucru este pe cale sa se schimbe, atat pentru utilizatorii cu Android, cat si pentru cei cu iOS. inca de cand serviciul a fost lansat, in 2010, fotografiile au fost limitate la o rezolutie de 640640. [] Instagram rezolva cea mai mare problema Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

in urma lor: cea mai mare Moschee din Europa

Se pare ca interesele politice si economice sunt peste limita rationalului national. Iar Romania poate deveni un santier pentru oricine are bani si idei. Scriam in articolul Neootomanismul turc prinde contur si la Bucuresti postat pe blogul Adevarul ca nu inteleg de ce se va construi cea mai mare Moschee din Europa la Bucuresti, de ce acum, de ce pe banii statului turc?.

MCA Romania cere Guvernului sa cerceteze din ce bani se va construi cea mai mare moschee din Europa la Bucresti/ Ar putea fi transformat intr-o baza regionala pentru desfasurarea de activitati teroriste de catre elemente radicale islamice

MCA Romania Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului) avertizeaza asupra unor eventuale tentative de a transforma proiectul ambitios de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti intr-un centru care ar putea fi folosit ca baza regionala pentru desfasurarea unor activitati teroriste, anti-crestine, anti-democratice de catre elemente radicale islamice. Organizatia indeamna Guvernul sa nu de-a unda verde proiectul inainte de a derula o investigatie completa asupra surselor de finantare, dar si asupra unor grupuri politice care ar putea fi in spatele constructiei moscheii, pentru a se asigura ca edificiul nu va deveni o baza prin care va fi raspandita ura si intoleranta, se arata intr-un comuncat remis Hotnews. ro.

De ce vor musulmanii o mare moschee in Bucuresti? Muftiul Iusuf Murat pentru HotNews.ro: 90% din cele 17 moschei nu sunt autorizate/ Cetatenii Bucurestiului ar trebui sa aiba o temere acum, nu peste 3 ani cand se va finaliza acel lacas de cult/ In alta c

Muftiul Iusuf Murat a declarat pentru Hotnews ca motivul pentru care se doreste construirea cat mai rapida a unei moschei la Bucuresti este faptul ca, in Capitala, 90% dintre cele peste 17 moschei nu sunt autorizate de Muftiatul Cultului Musulam sau de Secretariatul General pentru Culte. Potrivit muftiului Murat, nu se stie ce se predica in aceste moschei in care vin numai predicatori care au facut probleme, o parte dintre ei fiind chiar expulzati. Iusuf Murat sustine ca un alt stat european va construi cea mai mare moschee din Uniunea Europeana, cu o suprafata de 78. 000 de metri patrati, semnificativ mai mare decat cea care ar putea fi construita la Bucuresti cu o suprafata de 11. 000 de metri patrati.

BACALAUREAT 2015. 63 de elevi au obtinut nota 10. Cluj, cea mai mare promovabilitate

63 de elevi de clasa a XII-a, inscrisi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015, au obtinut media 10, la nivelul intregii tari, informeaza Ministerul Educatiei.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Beyonce ori Lady Gaga, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Antonia, Alex Velea ori Madalina Ghenea, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Ellie White si fetita ei, cea mai induiosatoare fotografie!

Ellie White este o artista de succes, dar si o mamica extrem de fericita. Vedeta a postat astazi, pe retelele de socializare, cea mai induiosatoare fotografie in care apare alaturi de fetita ei, Alexis Maria.

HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai buna camera

Cei de la HTC nu s-au bucurat de prea mult succes anul acesta cu modelul One M9. Pe langa procesorul Snapdragon 810 care incingea carcasa metalica la temperaturi periculoase, nici camera foto nu s-a dovedit a fi stralucita, in ciuda celor 20 de megapixeli. HTC Aero ar putea fi smartphone-ul care sa spele rusinea taiwanezilor. [] HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai buna camera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cramele Recas vor avea cea mai moderna linie de imbuteliere din Europa

Cramele Recas vor avea cea mai moderna linie de imbuteliere din Europa, prin care isi va dubla capacitatea, de la 4. 000 de butelii pe ora la 8. 000 pe ora, ajungand pana la circa 19 milioane de litri de vin anual.

in Germania s-au inregistrat la sfarsitul saptamanii 40,3 grade Celsius: Este cea mai ridicata temperatura din 1881

Temperaturi record in Germania in weekendul care tocmai s-a incheiat. termomentrele au indicat 40,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din 1881, cand au inceput sa fie arhivate valorile inregistrate pe.

Fotbal feminin. Cine e cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015

Carli Lloyd, care a inscris o tripla in finala castigata de selectionata SUA in fata reprezentativei Japoniei 5-2), a fost desemnata, duminica, cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015 de catre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )