Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

ADPM ADPM,
Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Beyonce ori Lady Gaga, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Antonia, Alex Velea ori Madalina Ghenea, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! . continuă pe ADPM

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre DJ Wanda, Cezar Ouatu, Diana Dumitrescu, Lavinia si Stefan Banica sau Irinel Columbeanu, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana! .

FOTO Pisici de fite acasa la Dracula. Cele mai frumoase feline din lume, vedete la Castelul Bran

Cele mai frumoase pisici din lume suntasteptatela resedinta Contelui Dracula. Expozitia Chat noir, chat blanc au Chateau Bran are loc in perioada 4-5 iulie 2015.

Cele mai exotice plaje din lume! Par rupte din paradis, dar exista in realitate!

De la spectaculoasele plaje cu nisip roz, rosu, negru sau chiar verde si pana la plaja al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai exotice plaje din lume! .

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cateo singura persoanapesite. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum si pe internet. Astfel, cel mai exclusivist site de pe internet nu permite decat unei singure persoane sa-l acceseze in acelasi timp. Pentru a intra pe el, [] Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai avantajoase carduri pentru pensionari

Cele mai avantajoase carduri pentru pensionari. Bancile comerciale au lansat in ultimii ani mai multe carduri de debit dedicate pensionarilor, oferind o serie de avantaje, cel mai important dintre acestea fiind comisionul zero pentru retragerea de numerar de la bancomate. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai avantajoase carduri pentru pensionari.

Cele mai sigure orase din lume in care sa locuiesti

In cele mai sigure orase din lume locuitorii isi pot lasa portmoneul sau laptopul fara supraveghere in public sau se pot plimba fara frica noaptea tarziu in drum spre casa.

Cele mai bune argumente pentru a-ti convinge copilul sa mearga la gradinita si sa depaseasca frica separarii de parinti - sfaturile psihologilor

Una dintre cele mai mari probleme care le dau batai de cap parintilor ai caror micuti pornesc la gradinita este teama copiilor de separare. Plansul, durerile inchipuite de burtica si santajul emotional sunt doar cateva din strategiile la care micutii apeleaza pentru a-si convinge parintii sa-i tina acasa.

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai prestigioase competitii din lume

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur, alaturi de alti trei muzicieni, la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai importante competitii muzicale din lume, informeaza Digi24. Andrei.

OMM: Valul de caldura care afecteaza Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu

Organizatia Meteorologica Mondiala OMM) semnaleaza ca valul de caldura care afecteaza o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu si este neobisnuit pentru ca a aparut.

Ministrul Educatiei, despre cazul fiicei lui Adrian Duicu: Daca se va dovedi ca a fost frauda in cazul de la Orsova, vor fi luate cele mai drastice masuri

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca vor fi luate cele mai drastice masuri in cazul incidentului de la Orsova, in care este implicata fiica cea mare a fostului presedinte al CJ Mehedinti, Adrian.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )