Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instanta suprema respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe averea sa

Hotnews Hotnews,
 Instanta suprema respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe averea sa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum. continuă pe Hotnews

Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata astazi la ICCJ

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit unei surse din presa.

Acuzatii extrem de dure la Curtea Suprema, la procesul lui Liviu Dragnea. Tuturor le era frica, toti il ascultau

Acuzatii extrem de dure la Curtea Suprema, la procesul lui Liviu Dragnea. Unul dintre martori a sustinut ca la DGASPC tututor le era frica de actualul presedinte al PSD. Tuturor le era frica sa nu i.

Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata miercuri la ICCJ

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Dosarul in care liderul social-democrat contesta masura sechestrului asupra averii sale a fost inregistrat la sfarsitul saptamanii trecute. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii Curtii Supreme poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante.

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, miercuri, contestatia lui Liviu Dragnea fata de sechestrul dispus de DNA in dosarul Tel Drum, in valoare de aproximativ 27 milioane euro.

inalta Curte respinge contestatia lui Dragnea. Liderul PSD ramane cu sechestru pe avere

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel.

Liviu Dragnea afla miercuri daca ramane cu sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la Curtea Suprema. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante. Consiliul Judetean Teleorman si Ministerul Dezvoltarii evita sa anunte daca se constituie parte civila in dosar.

USR: Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului. E dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale

Uniunea Salvati Romania arata, intr-un comunicat, ca refuza sa accepte ca numele Parlamentului Romaniei sa fie tarat intr-o lupta pentru apararea intereselor personale ale domnilor Dragnea si Tariceanu. USR subliniaza ca Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului Romaniei pentru a raspunde comunicatului de ieri al Departamentului de Stat al Statelor Unite cu privire la modificarea legilor justitiei. USR adauga ca Domnii Dragnea si Tariceanu dau dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale.

USR: Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului

Uniunea Salvati Romania arata, intr-un comunicat, ca Este inadmisibil ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa publice comunicate oficiale in numele Parlamentului Romaniei pentru a raspunde comunicatului de ieri al Departamentului de Stat al Statelor Unite cu privire la modificarea legilor justitiei. USR adauga ca Domnii Dragnea si Tariceanu dau dovada suprema ca au capturat institutiile statului si le folosesc in scopuri personale.

Sef serviciu la Protectia Copilului din Teleorman la Curtea Suprema: Acolo la noi, domnul presedinte Liviu Dragnea era Dumnezeu. Si acum e!

Procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de mai multi fosti angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman a fost amanat pentru data de 16 ianuarie 2018. La termenul de astazi au fost audiati doi martori. Unul dintre ei a sustinut in fata instantei ca Liviu Dragnea era Dumnezeu in Teleorman.

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Seful PSD ramane cu sechestru pe avere

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins miercuri contestatia depusa de seful PSD impotriva masurii sechestrului impusa de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )