Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instanta suprema, veste buna pentru Andreea Cosma. Condamnarea de patru ani de inchisoare a fost anulata de judecatori

Antena3 Antena3,
Instanta suprema, veste buna pentru Andreea Cosma. Condamnarea de patru ani de inchisoare a fost anulata de judecatori

Condamnarea de patru ani de inchisoare primita de AndreeaCosma a fost anulata de inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Klaus Iohannis. Procurorii au clasat o plangere penala impotriva presedintelui

Procurorii au clasat plangerea penala impotriva presedintelui Iohannis, acuzat de promovarea de idei ostile fata de comunitatea maghiara.

Veste buna pentru jucatorii la Loto. isi pot incerca din nou sansele

Se redeschid agentiile LOTO din tara.

Condamnarea la 4 ani de inchisoare a deputatei PSD Andreea Cosma a fost anulata in baza deciziei CCR privind completurile nelegale de la instanta suprema. Dosarul va fi rejudecat

Decizia de condamnare la 4 ani de inchisoare a deputatei PSD Andreea Cosma a fost anulata, iar dosarul va fi trimis pentru rejudecare la instanta suprema, a decis marti inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia de desfiintare a sentintei este o consecinta a hotararii Curtii Constitutionale privind compunerea nelagala a completurilor de 3 judecatori de la ICCJ.

inalta Curte anuleaza condamnarea de 4 ani de inchisoare primita de Andreea Cosma, in baza deciziei CCR privind completurile nelegale. Dosarul deputatei PSD merge la rejudecare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat, marti, condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare primita de deputata PSD Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma, baronul social-democrat de Prahova.

Procesul in care fostul ministru Sebastian Vladescu este acuzat ca a luat mita peste 3 milioane de euro poate incepe - instanta suprema

Procesul in care fostul ministru Sebastian Vladescu este acuzat de luare de mita si trafic de influenta in legatura cu reabilitarea unor tronsoane de cale ferata poate incepe, a decis luni instanta suprema. in acest dosar sunt judecati si un fost angajat al Ministerului Finantelor, un fost secretar de stat si fostul parlamentar Cristian Boureanu.

Veste uriasa pentru Nicolae Guta: Astept cu nerabdare noul membru al familiei! (GALERIE FOTO)

Veste uriasa pentru celebrul manelist Nicolae Guta! Nora luie gravida, anuntul fiind facut chiar de Nicu Guta, unul din cei cinci copii pe care manelistul ii are la Petrosani, din prima casnicie, cu.

Veste ingrijoratoare pentru romanii cu masini pe motorina. Ce se intampla cu aceste modele si care-i directia pietei

Piata auto da usoare semne de revenire in luna mai, prima in care majoritatea tarilor au inceput sa ridice din restrictii. Dar directia e una ingrijoratoare pentru cei cu masini pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )