Libnet.ro
UNICEF

00:07

Institutiile de audit din Europa colaboreaza cu cele din Africa pentru cresterea nivelului de trai al cetatenilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Institutiile de audit din Europa colaboreaza cu cele din Africa pentru cresterea nivelului de trai al cetatenilor

Presedintele Curtii de Conturi a Romaniei, Mihai Busuioc, si consilierul de conturi Lucian Negrea au participat la un seminar comun intre institutiile europene de audit EUROSAI) si cele africane AFROSAI), pentru a intari colaborarea in scopul imbunatatirii conditiilor de trai ale cetatenil. continuă pe Ziarul Bursa

Razor deschide la Londra primul magazin de gaming din Europa

Primul magazin RazorStore din Europa, deschis recent in capitala Marii Britanii, se bucura de un spatiu de peste 343 de metri patrati, fiind cel mai mare RazerStore deschis pana acum. Magazinul din Londra reprezinta cel mai important punct al prezentei Razer in retail la nivel global, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

BURSELE DIN LUME Trump impulsioneaza bursele din Europa si SUA

Bursele din Europa au crescut vineri, in majoritate, dupa ce presedintele american Donald Trump a declarat ca SUA si China se apropie de incheierea unui acord comercial.

Alegeri in Diaspora. Vot in toate sectiile din Europa, Africa si Asia Centrala

Votul in strainatate pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale este in desfasurare vin.

Aproape 96% din romanii din Republica Moldova au votat pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a spulberat-o pe Viorica Dancila in Republica Moldova. Aproape 96% din romanii care s-au prezentat la sectiile de vot deschise peste Prut si-au exprimat optiunea pentru candidatul PNL,.

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme din cauza zapezii: Suntem pregatiti pentru o iarna grea! - VIDEO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme pe sosele din cauza zapezii. Chiar daca vom avea o iarna grea, edilul spune ca sunt pregatite sute de utilaje si zeci de mii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )