Libnet.ro
UNICEF

23:15

O insuficienta cardiaca i-a provocat, cel mai probabil, moartea lui Maradona

România Liberă România Liberă,
O insuficienta cardiaca i-a provocat, cel mai probabil, moartea lui Maradona

Insuficienta cardiaca este posibila cauza a decesului lui Maradona, potrivit concluziilor preliminar. continuă pe România Liberă

Vaccinul AstraZeneca va fi supus cel mai probabil unui studiu suplimentar (director)

AstraZeneca va derula cel mai probabil un studiu global suplimentar pentru a evalua eficacitatea vaccinului sau anti-Covid, a spus joi directorul executiv Pascal Soriot dupa aparitia unor intrebari cu privire eficacitatea sa, relateaza Reuters.

Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de optimismul provocat de informatiile privind distribuirea in curand a vaccinurilor pentru noul coronavitus si de posibila relaxare a carantinei in Franta, transmite Reuters.

Cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc: Scarlatescu nu mai exista pentru mine

S-a inregistrat cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc pe Catalin Scarlatescu dupa ce acesta din urma nu i-ar fi acordat atentia cuvenita. Asta l-a facut pe primul pe chef Dumitrescu sa exclame: Catalin Scarlatescu nu mai exista pentru mine. Scandal in direct la Antena 1. Ce si-au .

LEGO lanseaza cel mai mare set de caramizi din istoria sa. Colosseum va costa aproape 2.500 de lei si are peste 9.000 de piese

Incepand din 27 noiembrie, grupul LEGO va aduce in magazine cel mai mare set din istoria sa, set din care se poate construi o macheta a celebrului Colosseum din Roma. Amfiteatrul din caramizi are, dupa lunga asamblare, o inaltime de 27 cm, latime 52 cm si adancime 59 cm. Grupul LEGO a fost fondat in Billund, Danemarca in 1932 si are 616 magazine in lume, iar vanzarile totale au fost de 2,5 miliarde dolari in prima jumatate din 2020.

Ferma 2020. Prin ce chinuri au trecut concurentii. Cine a fost cel mai afectat

Concurentii de la Ferma pot sa conteste toate parerile telespectatorilor care sustin ca totul e regizat si ca o astfel de viata e usoara. Cativa dintre ei au trecut prin chinuri imense. Cine a fost cel mai afectat in sezonul de anul acesta? Ferma 2020. Chinurile prin care au trecut concurentii. Nimeni n-ar fi crezut .

Reteta brownie, cel mai iubit desert din America. Toata lumea se va bate pe el

Se apropie sezonul cadourilor, asa ca, in cazul in care doresti sa ii impresionezi pe cei dragi cu ceva special, pregateste reteta asta de brownie. Este cel mai iubit desert din America si ne aduce aminte de Negresa din copilarie. Cum pregatesti cea mai buna reteta de brownie Desi numele te poate induce in eroare, .

Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa-l pronunti!

Limba romana are cateva curiozitati, iar unele dintre acestea sunt legate de lungimea cuvintelor. Astfel, cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa il pronunti!.

Business report: Modificari fiscale masive decise in Parlament. Tinta ascunsa printre randuri in Programul de guvernare PNL. Ce masuri iau magazinele pentru un al doilea lockdown. Cel mai important plan pentru Romania

Modificari fiscale masive decise in Parlament * Tinta ascunsa printre randuri in Programul de guvernare PNL. Sunt luate in colimator veniturile IT-istilor si ale lucratorilor din constructii * Ce masuri iau magazinele pentru un al doilea lockdown * Daca ministrul economiei stie ca jumatate dintre mastile puse pe piata sunt neconforme, dar nu stie cine le si pune pe piata, inseamna ca nu are ce cauta in fruntea ministerului * Este urgenta intrarea in carantina a Bucurestiului? * Cel mai important plan pentru Romania. Miza: investitii de zeci de miliarde de euro si reforme * Schimbare majora la ASF. Seful juridicului se retrage din post * Poza sistemica a institutiilor bancare dupa primele trei trimestre pandemice * Brandurile romanesti, o specie pe cale de disparitie: E o strategie comuna a retailerilor de a domina piata prin forta * Radu Ghetea: Vom avea o crestere importanta de credite neperformante anul viitor.

Cel mai urat gest al lui Cristiano Ronaldo. Ce a putut sa ii faca unui adversar

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Juventus, in partida contra lui Ferencvaros, din Liga Campionilor. A inscris in minutul 35, pentru 1-1, dupa ce ungurii deschisesera scorul in minutul 35. Morata a adus victoria campioanei Italiei cu un gol marcat in prelungiri. Marcel Heister, fundas al formatiei maghiare, si-a amintit de o intamplare din .

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3337 seconds )