Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire bilaterala Iohannis-Trump. Discutiile au loc la summitul NATO

Antena3 Antena3,
intalnire bilaterala Iohannis-Trump. Discutiile au loc la summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu omologul sau american, Donald Trump, potrivit Administratiei Prezidentiale. intrevederea, care are loc in marja Summitului NAT. continuă pe Antena3

Situatie inedita la Summitul NATO. Presedintele Comisiei Europene abia s-a tinut pe picioare. Liderii au intervenit VIDEO

Liderii europeni au fost surprinsi dandu-i o mana de ajutor presedinelui Comisie Europene Jean-Claude Juncker, care nu-si putea tine echilibrul in timp ce se indrepta spre o cina de gala prilejuita de Summitul NATO de la Bruxelles. Recent, seful executivului comunitar a explicat de ce are astfel de dificultati, declarand raspicat ca nu e in niciun caz vorba de consumul de alcool, asa cum s-a speculat.

VIDEO Situatie inedita la Summitul NATO. Presedintele Comisiei Europene abia s-a tinut pe picioare. Liderii au intervenit

Liderii europeni au fost surprinsi dandu-i o mana de ajutor presedinelui Comisie Europene Jean-Claude Juncker, care nu-si putea tine echilibrul in timp ce se indrepta spre o cina de gala prilejuita de Summitul NATO de la Bruxelles.

intalnire Iohannis-Trump, in marja Summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la Summitul NATO, va avea o intalnire bilaterala, la ora 11. 00, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Iohannis va avea azi o intalnire bilaterala cu Donald Trump la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va avea la ora 11. 00 o intalnire bilaterala cu presedintele SUA Donald Trump, la Bruxelles, in marja summit-ului NATO. Cei doi presedinti s-au intalnit si anul trecut la Washington. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB.

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei.

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o.

Presedintele Ucrainei, la summitul NATO: Aveam al treilea arsenal nuclear al lumii in 1990. Am renuntat la el pentru garantii de securitate si la ce au folosit acum cu Crimeea? (VIDEO)

Presedintele ucrainian Petro Porosenko a transmis un mesaj liderilor celor mai importante state ale lumii cu ocazia participarii la summitul NATO de la Bruxelles. Acesta a prezentat ironia tarii sale care,.

Trump il subestimeaza pe Putin: Liderul de la Casa Alba sustine ca intalnirea cu presedintele rus e mai usoara decat summitul NATO

Presedintele american Donald Trump continua sa provoace ingrijorare in randul aliatilor din NATO. Dupa ce a lansat critici dure la adresa acestora cerandu-le sa mareasca cheltuielile pentru aparare, liderul.

Prima tara europeana care sfideaza cererea lui Trump de la summitul NATO: Nu va exista o crestere a cheltuielilor

Nici bine nu s-a incheiat summitul NATO de la Bruxelles si premierul italian Giuseppe Conte a anuntat ca tara sa nu va respecta cerinta clara trasata de presedintele american Donald Trump privind cresterea.

Summitul NATO de la Bruxelles se anunta tensionat

ACTUALIZERE 12:20 Trump critica Germania prezentand-o drept prizoniera Rusiei Presedintele american Donald Trump a lansat astazi un violent atac la adresa Germaniei, pe care o acuza ca este prizoniera Rusiei, pentru ca ea cumpara de la Moscova o mare parte a energiei sale, inaintea deschiderii unui summit NATO a Bruxelles, relateaza AFP. ------ Summitul NATO care incepe astazi la Bruxelles - caustic, dificil si imprevizibil - se anunta tensionat, atat timp cat va depinde de dispozitia lui Donald Trump, invitat de europeni sa-si aprecieze mai mult aliatii, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )