Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei. continuă pe B1

Iohannis va avea azi o intalnire bilaterala cu Donald Trump la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va avea la ora 11. 00 o intalnire bilaterala cu presedintele SUA Donald Trump, la Bruxelles, in marja summit-ului NATO. Cei doi presedinti s-au intalnit si anul trecut la Washington. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB.

UPDATE Liderii NATO se cearta pe banii pentru aparare. Trump nu se mai intalneste cu Iohannis. Presedintele SUA si-a anulat toate intalnirile

Intalnirea Donald Trump - Klaus Iohannis, care trebuia sa aiba loc joi, la Bruxelles, a fost anulata. Presedintele american si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate. Liderul american le-a certu statelor membre NATO sa aloce 4% din PIB pentru Aparare, nu doar 2%, procentul din prezent, care oricum nu este respectat. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB.

intalnirea lui Iohannis cu Trump, anulata. Presedintele american a renuntat la toate intrevederile programate pentru joi la Bruxelles

Intalnirea pe care presedintele Klaus Iohanns, aflat la Summitul NATO de la Bruxelles, ar fi urmat sa o aiba joi cu presedintele SUA, Donald Trump, a fost anulata.

Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire bilaterala cu omologul sau american Donald Trump, in jurul orei 11. 00, in marja summitului NATO de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala.

ntlnirea Klaus Iohannis - Donald Trump, anulata / Presedintele american si-a anulat toate ntlnirile bilaterale de joi

UPDATE Presedintele american Donald Trump a anulat toate intalnirile bilaterale pe care le avea joi, la Bruxelles, inclusiv cea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o.

intalnire bilaterala Iohannis-Trump. Discutiile au loc la summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu omologul sau american, Donald Trump, potrivit Administratiei Prezidentiale. intrevederea, care are loc in marja Summitului NAT.

Klaus Iohannis: Hipermilitarizarea din Peninsula Crimeea ne ingrijoreaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in conferinta de presa sustinuta la finalul Summit-ului NATO de la Bruxelles, ca Romania este ingrijorata de situatia din Peninsula Crimeea, anexata in 2014 de Ru.

Klaus Iohannis ii raspunde lui Liviu Dragnea: Omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata. I s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat joi, la Bruxelles, recentele atacuri lansate la adresa sa de liderul PSD Liviu Dragnea. Seful statului a sustinut ca acesta nu mai are argumente politice si astfel a ajuns la.

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, unde participa la Summitul Aliantei Nord-Atlantice. Seful statului a declarat ca pentru Romania este foarte importanta atentia care va fi acordata.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )