Libnet.ro
UNICEF

08:01

intalnire decisiva intre Viorica Dancila si Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
intalnire decisiva intre Viorica Dancila si Tudorel Toader

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a purtat o discutie cu premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria. intalnirea dintre cei doi are loc dupa criticile liderului PSD Liviu Dragnea la adresa. continuă pe Antena3

Frans Timmermans, noi discutii cu Viorica Dancila si Tudorel Toader despre ordonantele de urgenta privind modificarile din justitie (VIDEO)

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, va discuta din nou cu premierul Viorica Dancila despre noile ordonante ale lui Tudorel Toader. Discutiile ar urma sa aiba loc joi, atunci cand.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Surse: Tudorel Toader sesizeaza CCR in cazul Lazar

Tudorel Toader, ministrul Justitieiva sesiza la Curtea Constitutionala a Romaniei, revocarea lui Augustin Lazar, actualul procuror general al Parchetului, pentru ca presedintele Klaus Iohannis refuza sa-l.

Viorica Dancila, discutie cu Tudorel Toader la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila are, la ora transmiterii acestei stiri, o intalnire in biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justitiei Tudorel Toader, transmite Mediafax.

TUDOREL TOADER, DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL DANCILA: Nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader in sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader il sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Soarta lui Tudorel Toader, in mainile Vioricai Dancila

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca va lua o decizie cu privire la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, dupa ce o sa asculte si opinia colegilor sai de.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

Dancila, intrebata de demiterea lui Tudorel Toader: O decizie voi lua in cadrul CExN, cand am sa ascult si parerea colegilor mei

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )