Libnet.ro
UNICEF

08:15

Viorica Dancila, discutie cu Tudorel Toader la Palatul Victoria

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, discutie cu Tudorel Toader la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila are, la ora transmiterii acestei stiri, o intalnire in biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justitiei Tudorel Toader, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

intalnire decisiva intre Viorica Dancila si Tudorel Toader

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a purtat o discutie cu premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria. intalnirea dintre cei doi are loc dupa criticile liderului PSD Liviu Dragnea la adresa.

Frans Timmermans, noi discutii cu Viorica Dancila si Tudorel Toader despre ordonantele de urgenta privind modificarile din justitie (VIDEO)

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, va discuta din nou cu premierul Viorica Dancila despre noile ordonante ale lui Tudorel Toader. Discutiile ar urma sa aiba loc joi, atunci cand.

TUDOREL TOADER, DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL DANCILA: Nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader in sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader il sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

Dancila, intrebata de demiterea lui Tudorel Toader: O decizie voi lua in cadrul CExN, cand am sa ascult si parerea colegilor mei

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta.

Soarta lui Tudorel Toader, in mainile Vioricai Dancila

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca va lua o decizie cu privire la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, dupa ce o sa asculte si opinia colegilor sai de.

SONDAJ Va supravietui Tudorel Toader ca ministru, in fata noii ofensive impotriva sa?

Ministrul Justitiei este acuzat de Liviu Dragnea ca a pacalit PSD, iar miercuri urmeaza sa se confrunte cu o motiune simpla la adresa sa, in Senat. Marti, a avut discutii cu premierul Dancila, care spusese ca va lua o decizie privind demiterea ministrului dupa ce-si va asculta colegii in CEx al PSD. Va supravietui Tudorel Toader ca ministru al Justitiei, in fata noii ofensive impotriva sa?.

Catalin Radulescu o someaza pe Viorica Dancila: Sa hotarasca urgent ce face cu aceste Coduri / Va fi gasita vinovata pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera

Dupa ce Liviu Dragnea parea sa fi renuntat la ideea modificarii Codurilor penale prin ordonanta de urgenta, deputatul PSD readuce in discutie aceasta mult discutata tema in partid si o someaza pe Viorica Dancila sa se hotarasca urgent ce va face cu aceste Coduri. El sustine ca premierul si ministrul Justitiei vor fi vinovati pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )