Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tudorel Toader il sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader il sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader in sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea: in lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza, sambata, pe Facebook, ca o ordonanta de urgenta nu poate fi adoptata in lipsa urgentei, notand ca va sterge postarea respectiva in termen de o ora, obicei pe care l-a mai practicat si in trecut. Desi nu face niciun fel de trimitere la liderul PSD, Toader publica acest mesaj in contextul in care Liviu Dragnea i-a reprosat ca nu a dat ordonantele de modificare a codurilor penale.

Tudorel Toader, replica pentru Dragnea printr-un mesaj pe care a anuntat ca-l va sterge. Ce spune despre ordonantele de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat, sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj despre ordonantele de urgenta, sub titlul pe care il utilizeaza adesea, simpla precizare. textul pare a fi un raspuns la criticile pe care i le-a adus vineri Liviu Dragnea in legatura cu faptul ca amana adoptarea unor ordonante de urgenta privind justitia.

UPDATE Cum se joaca Tudorel Toader de-a ordonantele de urgenta pe Facebook. Mesaje contradictorii ale ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza, sambata, pe Facebook, ca o ordonanta de urgenta nu poate fi adoptata in lipsa urgentei, notand ca va sterge postarea respectiva in termen de o ora, obicei pe care l-a mai practicat si in trecut. Desi nu a facut niciun fel de trimitere la liderul PSD, Toader publica acest mesaj in contextul in care Liviu Dragnea i-a reprosat ca nu a dat ordonantele de modificare a codurilor penale. Ulterior, ministrul a revenit cu o noua postare in care spune ca se refera, in general, la ordonante de urgenta si ca ramane valabil ce a spus in urma cu cateva zile referitor la OUG privind legile penale.

TUDOREL TOADER, DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL DANCILA: Nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

intalnire decisiva intre Viorica Dancila si Tudorel Toader

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a purtat o discutie cu premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria. intalnirea dintre cei doi are loc dupa criticile liderului PSD Liviu Dragnea la adresa.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

SONDAJ Va supravietui Tudorel Toader ca ministru, in fata noii ofensive impotriva sa?

Ministrul Justitiei este acuzat de Liviu Dragnea ca a pacalit PSD, iar miercuri urmeaza sa se confrunte cu o motiune simpla la adresa sa, in Senat. Marti, a avut discutii cu premierul Dancila, care spusese ca va lua o decizie privind demiterea ministrului dupa ce-si va asculta colegii in CEx al PSD. Va supravietui Tudorel Toader ca ministru al Justitiei, in fata noii ofensive impotriva sa?.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

Viorica Dancila, discutie cu Tudorel Toader la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila are, la ora transmiterii acestei stiri, o intalnire in biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justitiei Tudorel Toader, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )