Libnet.ro
UNICEF

01:05

iNTALNIRE DECISIVA: PMP hotaraste daca sustine guvernul Orban. Tomac: Discutiile au ajuns intr-un blocaj

B1 B1,
iNTALNIRE DECISIVA: PMP hotaraste daca sustine guvernul Orban. Tomac: Discutiile au ajuns intr-un blocaj

Intalnire decisiva duminica, in Parlament. Chiar daca Ludovic Orban a refuzat conditiile PMP, exista inca in partid o aripa care ar dori sa sustina guvernul liberal, la votul de investitura. Din cei 18. continuă pe B1

Cine este, de fapt, Victor Costache, propus ca ministru al Sanatatii in Guvernul Orban. Procurorii il cerceteaza pentru ucidere din culpa

Lista finala de ministri din Guvernul Orban a fost stabilita, dupa o intalnire intre premierul desemnat si presedintele Klaus Iohannis. Pentru Ministerul Sanatatii in noul Executiv a fost propus Victor Costache. Cine este? Cine este, de fapt, Victor Costache, propus pentru Sanatate? Victor Costache 45 de ani), chirurg cardiac cu o experienta bogata internationala, este .

SURSE Ce ministere i-a cerut Ponta lui Orban pentru a sustine Guvernul. Liderul Pro Romania se victimizeaza dupa esec. Puteti sa-mi faceti dosar penal

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a criticat dur modul cum e format Guvernul Orban si sustinerea pe care se bazeaza PNL, acuzandu-i pe liberali chiar de o intelegere cu PSD. Ceea ce nu spune Ponta e ca a incercat sa-l convinga pe Ludovic Orban sa-i dea doua ministere Internele si Munca) in noul Guvern si el sa decida cine sa fie noul comisar european, sustin surse politice pentru Adevarul.

Ponta: Nu voi vota Guvernul Orban. Puteti sa imi faceti un nou dosar penal ca in 2015. Rezist!

Victor Ponta, care cu o zi in urma a anuntat ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, spune ca noul cabinet va trece cu voturile celor de la PSD. El sustine ca nu va vota acest Executiv pentru ca nu crede ca Ludovic Orban este capabil sa fie un bun premier si nu crede ca un Guvern PNL avand o colaborare dubioasa si instabila va scoate tara din criza!.

Victor Ponta: Nu voi vota guvernul Orban. Puteti sa imi faceti un nou dosar penal

Negocierile dintre Victor Ponta si Lodovic Orban pentru instalarea unui guvern PNL au esuat. Presedintele Pro Romania a anuntat ca nu va vota guvernul Orban,chiar daca i s-ar face dosar penalca.

Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi. Benzina si motorina, mai ieftine. Care ar putea fi noile preturi la pompa

Desi se instaleaza greu, Guvernul Orban vine cu vesti din mers. Dupa ce a fost desemnat de presedintele Iohannis in functia de prim-ministru, a atins indeosebi categoriile de pensionari, dar acum a intrat si pe sosele. Soferi, pazea! Benzina si motorina vor fi mai ieftine. Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi .

Un ministru propus in Guvernul Orban, gest nepotrivit in Parlament. A furat microfonul de la tribuna, in timpul unor dezbateri

Ministrul propus pentru portofoliul Dezvoltarii, in Guvernul Orban, a facut un gest mai putin obisnuit, in Parlamentul Romaniei. in urma cu doi ani, Ion Stefan i-a luat microfonul secretarului de.

Cine este Bogdan Gheorghiu, propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, in varsta de 44 de ani, este propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban. A absolvit facultatea de actorie si a avut o cariera lunga in televiziune inainte de a intra.

Biroul Politic National al PNL se reuneste astazi, pentru a stabili lista finala a ministrilor care vor face parte din Guvernul Orban

Biroul Politic National BPN) al PNL se reuneste, joi, pentru a stabili lista finala a ministrilor care vor face parte din Guvernul Orban. Dupa discutii, lista si Programul de Guvernare urmeaza sa fie depuse la Parlament.

PMP va vota pentru guvernul Ludovic Orban: Ce conditii ar trebui sa respecte PNL pentru acordarea sprijinului(VIDEO)

PMP a decis, duminica, in sedinta Consiliului National, ca va vota guvernul Orban, daca vor fi repsectate mai multe conditii. Tinand cont, insa, de situatia in care se afla tara si de.

PMP-ul lui Basescu ia in calcul sa nu voteze Guvernul Orban

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, la inceputul sedintei Colegiului National al PMP, ca intr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )