Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Adevărul Adevărul,
intalnire intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Liderul PNL Ludovic Orban se intalneste miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, surse liberale precizand ca este vorba despre o intalnire de tipul celor care au loc frecvent cu presedintele, pe teme de actualitate. continuă pe Adevărul

intalnire Klaus Iohannis - Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a avut, astazi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, la discutii cu presedintele Iohannis la Cotroceni. Pe agenda - referendumul si europarlamentarele (surse)

Liderul PNL, Ludovic Orban se intalneste la aceasta ora cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni. Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca pe agenda discutiilor se afla tema referendumului si cea a alegerilor europarlamentare.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban - premati la Gala Premiilor TNL

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, s-au numarat printre cei premiati, ieri seara, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, eveniment ce a avut ca scop recunoasterea si promovarea activitatii tinerilor liberali din intreaga tara.

Surse: Klaus Iohannis s-a intalnit cu Ludovic Orban la Cotroceni. Tema discutiei: pericolul ca referendumul pe Justitie sa nu intruneasa cvorumul

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, au discutat miercuri, la Cotroceni, despre referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Concret, cei doi lideri au vorbit despre pericolul ca referendumul sa nu intruneasca cvorumul de prezenta.

Klaus Iohannis pune PNL la treaba pentru Referendumul pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis isi pune partidul sa intre in campanie pentru referendumul pentru justitie. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru psnews. ro ca in biroul executiv al partidului.

UPDATE Riscul de invalidare a referendumului pe justitie - principala tema discutata de Orban si Iohannis la Cotroceni

Liderul PNL, Ludovic Orban s-a intalnit luni cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni. Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca pe agenda discutiilor se afla tema referendumului si cea a alegerilor europarlamentare. UPDATE La intalnire s-a analizat riscul de invalidare a referendumului si posibilitatea ca PSD-ALDE sa boicoteze demersul presedintelui, sustin sursele citate.

Klaus Iohannis: Guvernarea PSD a esuat si in ceea ce priveste preventia (VIDEO)

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la adresa PSD. Presedintele a declarat, marti, in cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Cotroceni, ca social-democratii au esuat la capitolul sanatate. Seful.

Klaus Iohannis: Una dintre prioritatile mandatului meu este promovarea preventiei si a educatiei pentru sanatate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut marti, la Palatul Cotroceni, o alocutiune in cadrul Forumului Global Drepturile Omului si o Lume fara Tutun. Interzicerea fumatului in.

Din aproape-n aproape. Klaus Iohannis se consulta azi cu societatea civila pe tema referendumului pentru justitie

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta, marti, 26 martie, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. Potrivit agendei sefului statului, consultarile vor avea loc la ora 15.

ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Papa Francisc va fi primit de Klaus Iohannis in 31 mai

Sanctitatea Sa Papa Francisc va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, in 31 mai, a anuntat, astazi, Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )