Libnet.ro
UNICEF

07:00

ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Papa Francisc va fi primit de Klaus Iohannis in 31 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Papa Francisc va fi primit de Klaus Iohannis in 31 mai

Sanctitatea Sa Papa Francisc va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, in 31 mai, a anuntat, astazi, Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Vizita Papei in Romania. in ce data va sosi, in ce orase si cand il va primi Klaus Iohannis pe inaltul prelat

Vizita Papei Francisc in Romania se va desfasura in perioada 31 mai 2 iunie. inaltul prelat va fi primit de presedintele Klaus Iohannis la Bucuresti in prima zi a vizitei. Suveranul Pontif va merge apoi la Sumuleu-CIuc, Iasi si Blaj. Papa Francisc va ajunge in Romania, in cadrul unei vizite apostolice, pe data de [] .

Programul complet al Papei Francisc in Romania: Se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si cu Patriarhul Daniel

Papa Francisc va intreprinde o vizita in Romania in perioada 31 mai 2 iunie 2019. Papa Francisc va ajunge la Bucuresti vineri, 31 mai, unde va avea o intalnire tete-a-tete cu Presedintele Klaus.

Anuntul a fost facut: Va fi sau nu papamobilul o Dacie in timpul vizitei lui Papa Francisc in Romania

Papa Francisc va merge prin Romania cu o Dacia, in cadrul turneului pe care il desfasoara intre 31 mai si 2 iunie in tara noastra. Vizita sa a fost pusa sub motto-ul Sa mergem impreuna! si va avea.

Gata cu controversele! in ce limba va fi tradus discursul lui Papa Francisc la Sumuleu Ciuc

Liturghia lui Papa Francisc la Sumuleu Ciuc va fi oficiata atat in limba romana, cat si in limba maghiara, urmand ca discursul Suveranului Pontif sa fie sustinut in limba italiana, asa cum procedeaza.

SCANDAL DE PEDOFILIE: Papa Francisc accepta demisia cardinalului Riccardo Ezzati

Papa Francisc a acceptat demisia cardinalului chilian Riccardo Ezzati, arhiepiscop de Santiago, care si-a prezentat demisia in mai 2018 alaturi de toti cei 44 de episcopi romano-catolici chilieni, in urma scandalului de abuzuri sexuale.

KLAUS IOHANNIS: Premierul Dancila a reusit sa puna pe butuci si relatia cu lumea araba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a reusit sa puna pe butuci relatia cu lumea araba, aratand ca Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei s-a simtit jignit de declaratiile acesteia si, de aceea, si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Romania.

Klaus Iohannis, consultari cu magistratii pentru Referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a anuntat un plan de consultari pe situatia din Justitie si implicit pentr cea pe Referendum. Presedintele vrea sa se intalneasca cu Asociatiile de Magistrati si membrii CSM. Klaus.

Liviu Dragnea: De abia il astept pe Klaus Iohannis sa organizeze referendum. Va fi un prilej bun sa raspunda la alte intrebari

Liviu Dragnea a vorbit despre posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace un referendum pentru data de 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Eu de abia il astept n. r. pe Klaus Iohannis) sa.

Klaus Iohannis, marti, vorbind de unirea Romaniei cu Republica Moldova: Atunci cand ambele POPOARE vor hotari, se va intampla / Iohannis, vineri: Am spus ca suntem NATIUNI diferite, NU popoare diferite. Sunt sigur (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat recent, referindu-se la posibilitatea unirii Romaniei cu Republica Moldova, ca atunci cand ambele popoare vor hotari ca vor acest lucru, atunci se va.

KLAUS IOHANNIS: Avem o sansa reala sa obtinem o iesire ordonata a Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea Consiliului european, ca exista o sansa reala de a obtine o iesire ordonata a Marii Britanii din UE si a precizat ca, oricum, drepturile cetatenilor romani din regat sunt foarte bine asigurate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )