Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis pune PNL la treaba pentru Referendumul pe justitie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis pune PNL la treaba pentru Referendumul pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis isi pune partidul sa intre in campanie pentru referendumul pentru justitie. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru psnews. ro ca in biroul executiv al partidului. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, consultari cu magistratii pentru Referendumul pe Justitie

Klaus Iohannis a anuntat un plan de consultari pe situatia din Justitie si implicit pentr cea pe Referendum. Presedintele vrea sa se intalneasca cu Asociatiile de Magistrati si membrii CSM. Klaus.

Din aproape-n aproape. Klaus Iohannis se consulta azi cu societatea civila pe tema referendumului pentru justitie

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta, marti, 26 martie, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie. Potrivit agendei sefului statului, consultarile vor avea loc la ora 15.

Ce intrebare vrea Alina Gorghiu la referendumul propus de Klaus Iohannis

Senatorul PNL Timis Alina Gorghiu a dezvaluit marti seara, la Antena 3, ce intrebare si-ar dori la referendumul propus de Klaus Iohannis pe 26 mai. Eu va spun ce intrebare mi-as dori la referendum. Este o.

Liviu Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a lamuri subiectul mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim

Liviu Dragnea crede ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa convoace Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a lamuri subiectul mutarii Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim.

Klaus Iohannis, in campanie alaturi de PNL: Vreau un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice.

Klaus Iohannis: Imi doresc un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice de buna-credinta.

PE TEMA REFERENDUMULUI PE JUSTITIE: Klaus Iohannis a convocat reprezentantii magistratilor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru miercuri, ora 17. 00, reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie.

Klaus Iohannis a convocat reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru miercuri, ora 17. 00, reprezentantii magistratilor la consultari pe tema referendumului pe justitie.

SRI a aniversat 29 de ani. Klaus Iohannis a apreciat modul in care institutia si-a indeplinit misiunile pastrandu-si echidistanta politica

Serviciul Roman de Informatii SRI) a aniversat, marti, 29 de ani de activitate, presedintele Klaus Iohannis apreciind modul in care SRI si-a indeplinit misiunile pastrandu-si echidistanta politica si si-a reconfigurat activitatile pentru a se pune in acord deplin cu modificarile substantiale de legislatie nationala.

Klaus Iohannis: PSD s-a apucat sa modifice legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Din cauza PSD, Romania nu s-a dezvoltat mai mult (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa guvernarii PSD, in cadrul eveniment organizat, sambata, la Sinaia. Prezent la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )