Libnet.ro
UNICEF

17:15

intalnire intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea: Ce se discuta in biroul liderului PSD

B1 B1,
intalnire intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea: Ce se discuta in biroul liderului PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnit cu Liviu Dragnea in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, inainte de sedinta Biroului Permanent al PSD. Principalul subiect pe care cei doi l-au . continuă pe B1

Nou pariu intre Liviu Dragnea si galateanul care i-a adus naveta de bere. Cati kilometri de autostrada spune seful PSD ca va construi pana in 2020

Bogdan Lungu, galateanul care a pierdut pe Facebook un pariu cu Liviu Dragnea, si-a achitat luni datoria si a dat naveta de bere, la sediul PSD unde a fost asteptat cu mici. Cu aceasta ocazie, cei doi au pus un.

LOVITURA pentru ISARESCU dupa discutiile cu LIVIU DRAGNEA! CHEMAT sa dea explicatii

Dupa discutiile dintre conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR), Liviu Dragnea si Viorica Dancila, din biroul presedintelui Camerei Deputatilor, senatorul Florin Citu, cere ca Vanzca Centarla sa vina.

Gabriela Firea: Iohannis sa nu mai caute conflictul cu lumanarea

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca este incredibil cum mistifica realitatea domnul presedinte Klaus Iohannis in declaratia sustinuta de acesta luni.

Gabriela Firea, replica la jignirile din PNL: Niste pitici politici s-au adunat sa denigreze PSD

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce mai multi lideri PNL au aud jigniri atat la adresa ei, cat si a Guvernului.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona. Doamna prim-ministru Dancila nu poate demisiona pentru ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis intr-un.

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Ce face presedintele de o perioada de timp poate intalni elementele unui atac la siguranta nationala

Liviu Dragnea a venit cu replica luni seara dupa ce, intr-o declaratie de presa, presedintele Klaus Iohannis a cerut pentru a doua oara demisia premierului Dancila si a creat politica economica si fiscala a .

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Presedintele a prezentat o lista intreaga de minciuni

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat o lista intreaga de minciuni, a opinat liderul PSD, Liviu Dragnea, luni seara, la Antena 3. Dupa parerea mea, ceea ce face presedintele Iohannis de o perioada de.

Mugur Isarescu, sustinut de Liviu Dragnea pentru functia de conducere in BNR

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu vede motive pentru care guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu ar pastra aceasta functie in continuare. Mai vedem ce e pana la anul.

Noul pariu facut de Liviu Dragnea cu Bogdan Lungu. Ce trebuie sa faca taximetristul daca pierde din nou

Internautul care pierdut pariul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff, cu o lada cu bere. Galateanul a incheiat un nou pariu cu Liviu Dragnea - actual.

Liviu Dragnea: Noi nu dorim ca Posta Romna sa fie privatizata / Seful PSD sustine ca Fondul Proprietatea ar fi pus conditia privatizarii Postei pentru a participa la capitalizarea acesteia

Chiar daca undeva sau cineva intentioneaza ca Posta Romana sa nu-si revina si sa poata fi privatizata pe un pret mic, noi nu dorim ca Posta Romana sa fie privatizata, vrem sa fie recapitalizata, sa redevina o companie de succes, o companie simbol si sa ramana cu capitalul romanesc majoritar de stat, asa cum este acum. , a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea. Seful PSD a mai spus ca 'Fondul Proprietatea FP), care este actionar cu 25% la Posta Romana, s-a opus, si se opune in continuare n. a procesului de recapitalizare), intr-un final punand conditia privatizarii Postei Romane pentru a participa la acest proces de majorare a capitalului social, decizie cu care nu a fost de acord niciun Guvern de pana acum si nu suntem de acord nici noi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2048 seconds )