Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Presedintele a prezentat o lista intreaga de minciuni

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Presedintele a prezentat o lista intreaga de minciuni

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat o lista intreaga de minciuni, a opinat liderul PSD, Liviu Dragnea, luni seara, la Antena 3. Dupa parerea mea, ceea ce face presedintele Iohannis de o perioada de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, replica pentru Iohannis: Ce face presedintele de o perioada de timp poate intalni elementele unui atac la siguranta nationala

Liviu Dragnea a venit cu replica luni seara dupa ce, intr-o declaratie de presa, presedintele Klaus Iohannis a cerut pentru a doua oara demisia premierului Dancila si a creat politica economica si fiscala a .

Liviu Dragnea, replica pentru Ludovic Orban: Trebuie sa iesim din aceasta ipocrizie. Liber la implicare! (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei BPN a PSD, despre initiativa legislativa provind modificarea modului in care este ales presedintele tarii. Dragnea i-a raspuns astfel liderului.

Dragnea, amenintare pentru Iohannis: Va suporta consecintele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat o amenintare la adresa presedintelui Klaus Iohannis, nemultumit de criticile dure facute de seful statului privind rezultatele economice ale guvernului. Merg pentru.

Dragnea: Presedintele a prezentat o lista de minciuni. Ceea ce face poate intruni elementele unui atac la siguranta nationala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis, care a vorbit luni seara despre executia bugetara din primul trimestru al anului 2018 si a cerut din nou demisia premierului Dancila, a prezentat o lista intreaga de minciuni, care pot constitui un atac la siguranta nationala.

Cum arata copiii lui Liviu Dragnea. Liderul PSD i-a prezentat cu mandrie la un eveniment

Liderul PSD se lauda ca fiul si fiica lui au fost pusi la treaba de-a lungul timpului. Liviu Dragnea si-a prezentat cu mare mandrie anul trecut copiii la Targul Indagra, unde baiatul lui a venit cu un stand al.

Klaus Iohannis l-a exclus pe Liviu Dragnea: Nu mai reprezinta un partener de discutie

Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca rupe legaturile cu Liviu Dragnea. Presedintele a spus ca seful PSD nu mai reprezinta un partener de discutie decat strict institutional, acuzandu-i comportamentul.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila nu va demisiona. Nu putem sa schimbam premierul de cate ori este nemultumit presedintele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca premierul Viorica Dancila nu va demisiona. Doamna prim-ministru Dancila nu poate demisiona pentru ca il deranjeaza pe presedintele Iohannis intr-un.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

Liviu Dragnea a facut un nou pariu cu Bogdan Lungu. Care este miza?

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul in fata liderului PSD Liviu Dragnea, s-a prezentat la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si onora promisiunea. Acesta i-a dus o naveta de bere lui Dragnea, dar a facut si o declaratie care nu-i va.

Liviu Dragnea, despre mitingul pentru sustinerea familiei: Deocamdata nu putem stabili datele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre marele miting al PSD, pentru sustinerea familiei traditionale. Trebuie sa asteptam sa promulge presedintele legea referendumului. Deocamdata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )