Libnet.ro
UNICEF

10:00

Laura Codruta Kovesi este cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi este cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a anuntat miercuri ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a anuntat miercuri ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce ar fi desemnat, ca membru al unei echipei de control, un magistrat aflat intr-o stare vadita de incompatibilitate,.

Laura Codruta Kovesi - cercetata disciplinar de Inspectia Judicara

Inspectia Judiciara a anuntat astazi ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Inspectia Judiciara, raport devastator pentru sefa DNA: Laura Codruta Kovesi, trimisa in fata sectiei de procurori a CSM

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, pentru savarsirea mai multor abateri disciplinare, mai exact pentru nerespectarea.

Laura Codruta Kovesi, raspuns catre CSM: Cum justifica protocoalele secrete cu SRI

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a trimis un document explicativ catre Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a lamuri modul in care s-au incheiat protocoalele secrete cu SRI. Potrivit.

Inspectia Judiciara o ancheteaza din nou pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a inaintat Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii o noua actiune disciplinara fata de procurorul sef al DNA, fiind invocate o serie de abateri disciplinare in efectuarea unor controale la doua servicii teritoriale ale DNA.

Ce salariu are Laura Codruta Kovesi: Sefa DNA primeste si sporuri

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au venituri considerabile. La data de 31 martie 2018, salariile procurorilor, procurorilor militari si personalului de specialitate juridica asimilat .

Tariceanu: in cazul unui refuz al presedintelui de revocare a lui Kovesi, Guvernul ar trebui sa sesizeze CCR. Kovesi a calcat grav peste Constitutie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara, la Antena 3, ca, daca presedintele Klaus Iohannis va refuza cererea ministrului Justitiei de revocare a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta KovesI, decizia va ajunge la Curtea Constitutional, care ar trebui sesizata de catre Guvern, iar premierul trebuie sa isi asume rolul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )