Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce se intampla acum cu vaccinul Pfizer. Americanii au luat decizia de ultima ora

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu vaccinul Pfizer. Americanii au luat decizia de ultima ora

Detalii noi despre vaccinul Pfizer. Ce decizie de ultima ora au luat autoritatile americane? Ce se intampla cu compania care trebuie sa transporte vaccinul realizat deja? Companii aeriene de marfa si pasageri se pregatesc deja. Noi detalii despre vaccinul Pfizer Compania aeriana Uniter Ailines a inceput sa efectueze zboruri pentru a transporta vaccinul in locurile-cheie. continuă pe Playtech

Ce se intampla acum dupa scandalul Sex la ATI. Decizia neasteptata (exclusiv)

In urma cu doua saptamana, cazul cu o asistenta si un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu care ar fi intretinut relatii intime in timpul garzilor facea inconjurul Romaniei. Decizia comisiei de disciplina a luat decizia neasteptata. Ce se intampla acum dupa scandalul Sex la ATI?! Ce spune consiliul etic despre scandalul Sex .

Ce se intampla cu somajul tehnic in plina pandemie. Guvernul Orban a luat decizia chiar azi

Economia romaneasca este in pragul dezastrului, in urma crizei epidemiologice. O mare parte din angajatii din Romania au avut de suferit de pe urma restrictiilor, ajungand in somaj tehnic. Unii dintre cei mai afectati, in toata aceasta perioada, au fost angajatii din HoReCa. Se prelungeste programul de somaj tehnic pentru HoReCa Faliment este cuvantul de .

Orasul din Romania unde cosurile sunt interzise. Ce se intampla acum in tara

Tot mai multe zone din Romania au un grad mare de infectari cu noul virus. in incercarea de a limita noi infectari autoritatile gasesc tot felul de modalitati de siguranta pentru populatie. Una din metodele gasite de autoritatile din judetul Arges a luat prin suprindere locuitorii judetului. Judetul Arges are o crestere mare a ratei .

Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama. Rasturnare de situatie: ce a facut femeia la tribunal

In urma cu putin timp, in spatiul public a aparut un articol cum ca Pepe ar vrea sa se razbune, in ce o priveste pe Raluca Pastrama. Surse din apropierea cuplului au facut declaratii despre acest subiect. Ce i-a trasmis bruneta artistului la tribunal. Ce se intampla acum intre Pepe si Raluca Pastrama Vestea ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )