Libnet.ro
UNICEF

10:15

Toti romanii cu card de sanatate sunt afectati. Ce se intampla acum cu persoanele asigurate

Playtech Playtech,
Toti romanii cu card de sanatate sunt afectati. Ce se intampla acum cu persoanele asigurate

Medicii se gasesc in situatia de a fi nevoiti sa lucreze offline dupa ce sistemul informatic al asigurarilor de sanatate a cazut. Cardurile pacientilor sunt blocate si ele. Se crede ca platforma a cazut chiar de luni si nu se stie pentru cat timp. Medicii pot prescrie retete in continuare, in modul offline, ceea ce . continuă pe Playtech

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

Toti romanii care folosesc bani cash trebuie sa stie asta. Ce se intampla acum

Romania se pozitioneaza pe locul 5 in Europa in ceea ce priveste adaptarea la contactless. in ultimii 4 ani, numarul tranzactiilor efectuate cu cardul s-a triplat, conform ultimelor date din domeniul bancar. Adoptarea in crestere a tehnologiei contactless ilustreaza entuziasmul consumatorilor romani pentru noile tehnologii, care le ofera confort. Romanii care folosesc bani cash trebuie .

Dezastru pentru aproape un milion de pensionari. Ce se intampla acum cu acestia

Potrivit datelor furnizate de Casa de Pensii, aproape un milion de pensionari din Romania primesc doar cateva sute de lei pe luna, iar 160. 000 dintre ei sunt agricultori. Restul sunt pensionari care provin din sistemul public. Pensiile de toata jena pe care le iau un milion de romani Luna trecuta, 962. 928 de persoane beneficiau de .

Surpriza totala pentru soferii cu masini pe benzina sau motorina. Ce se intampla acum la pompa

Surpriza uriasa pentru conducatorii auto! Ce se intampla in perioada urmatoare cu preturile la benzina si motorina? Care sunt estimarile analistilor si de la ce s-a ajuns in aceasta situatie? Surpriza pentru soferii cu masini pe benzina si motorina Surpriza uriasa la pompe! Carburatorii s-ar putea ieftini semnificativ in perioada imediata datorita pretului global al .

E OFICIAL! Vesti EXCELENTE pentru TOTI ROMANII care urmeaza sa iasa la PENSIE! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL mult asteptat

Anunt important pentru toti romanii care urmeaza sa iasa la pensie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Este vorba despre.

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta .

Radu Valcan, anunt neasteptat despre sezonul sase Insula Iubirii. Ce se intampla acum

Un anunt neasteptat din partea lui Radu Valcan, cu privire la Insula Iubirii. Conform spuselor lui, acest sezon va avea mari modificari fata de cele anterioare. Sezonul sase este unul plin de surprize pentru telespectatori, cat si pentru concurentii. Radu Valcan, anunt neasteptat despre sezonul sase Insula Iubirii Prezentatorul Radu Valcan a ajuns de curand .

Actele de care toti romanii au nevoie pentru schimbarea permisului auto, dupa modificarile legislative din 2020

Acestea sunt actele necesare de care romanii au nevoie atunci cand isi schimba permisul auto. Indiferent daca inlocuiesc permisul pentru ca expira,l-au pierdut sau a fost furat, romanii vor avea nevoie de.

Vom avea o VARA ISTORICA! Meteorologii au facut ANUNTUL asteptat de TOTI romanii! S-A TERMINAT cu VERILE cu care ne obisnuisem

Anotimpurile s-au schimbat de tot! Temperaturile sunt tot mai neobisnuite pentru anumite perioade din an, ba cresc, ba scad brusc. Iarna aceasta a fost extrem de blanda, in Romania, spre deosebire de anii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )