Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu deschiderea scolilor in ianuarie. Ministrul Educatiei a facut anuntul zilei

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu deschiderea scolilor in ianuarie. Ministrul Educatiei a facut anuntul zilei

Dupa luni intregi in care au facut cursurile in sistem online, toti elevii si parintii asteapta sa afle ce se intampla cu deschiderea scolilor in ianuarie. Ministrul Educatiei a facut anuntul zilei. Cand se redeschid scolile in Romania Milioane de elevi asteapta cu mare nerabdare sa afle ce se intampla cu deschiderea scolilor in ianuarie. continuă pe Playtech

Pensii 2021. Ce se intampla cu plata pensiilor in ianuarie. Ministrul Muncii a facut anuntul azi

Anunt pentru pensionari. Ce se intampla cu plata pensiilor pentru prima luna din Noul An? Ministrul Muncii vine cu noi detalii pentru varstinici. Pensii 2021. Anunt pentru beneficiari pentru luna ianuarie Ministrul Muncii a stabilit alaturi de reprezentanti institutiilor implicate in plata la domiciliu a pensiilor ca procedurile pentru platile pensiilor sa fie facute mai .

Ce se intampla cu voucherele de vacanta in 2021. Ministerul Finantelor a facut anuntul momentului

Ministerul Finantelor a facut un anunt mult asteptat pentru romani. Ce se intampla cu voucherele de vacanta pentru anul ce urmeaza? Situatia data i-a intrigat pe romanii care nu s-au putut bucura pe deplin de reducerile pentru anul curent. Ce se intampla cu voucherele de vacanta pentru 2021? Anuntul Ministerului Finantelor in urma discutiilor referitoare .

Ce se intampla cu Ianis Hagi in Scotia. Jurnalistii scotieni au facut anuntul

Fanii lui Ianis Hagi sunt uimiti de ce se intampla cu acesta in aventura sa din Scotia. Ce au scris jurnalistii straini despre celebrul sportiv roman? Vesti noi despre evolutia lui Ianis Hagi. Ce se intampla cu fotbalistul in Scotia? Ianis Hagi cucereste Scotia dupa ultima reusita! Fiul regelui fotbalului romanesc este singurul fotbalist de .

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, cere scolilor situatia actualizata

Ministrul Educatiei, prof. dr. Sorin Cimpeanu, vrea sa stie care este situatia reala din unitatile de invatamant: cum stau cu dotarile necesare educatiei online, care este acoperirea cu cadre didactice si cati elevi sunt in pericol sa ramana cu mediile neincheiate.

Ministrul Educatiei: Pe 11 ianuarie mi se pare prea devreme pentru reluarea cursurilor fata in fata

Cursurile scolare vor fi reluate pe 11 ianuarie, dupa vacanta de iarna, conform calendarului, insa tot in sistem online. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca isi doreste reluarea cursurilor fata in fata, dar ca acest termen este prea din scurt.

Ministrul Educatiei: Este foarte putin probabil ca scolile sa se deschida pe 11 ianuarie. Trebuie sa vedem evolutia situatiei epidemiologice in urma vacantei de iarna

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca sunt sanse mici ca elevii sa se reantoarca fizic la scoala pe 11 ianuarie, o decizie in acest sens urmand a fi luata in functie de evolutia situatiei.

Cand incepe scoala in 2021. Ministrul Educatiei: Pe 11 ianuarie mi se pare prea devreme pentru reluarea cursurilor fata in fata

Cursurile scolare vor fi reluate pe 11 ianuarie, dupa vacanta de iarna, conform calendarului, insa tot in sistem online. Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca isi doreste reluarea cursurilor fata in fata, dar ca acest termen este prea din scurt.

Ministrul Educatiei anunta faptul ca scolile nu vor fi redeschise in data de 11 ianuarie

Intr-o declaratie facuta pentru ProTV, Sorin Cimpeanu considera ca termenul de 11 ianuarie este unul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )