Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvern. Anuntul mult asteptat de patronul FCSB

B1 B1,
Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvern. Anuntul mult asteptat de patronul FCSB

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvernul Romaniei. FCSB va putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf, anunta ministrul Ionut Stroe. Din partea Ministerului Tineretului si Sportului MTS), FCSB are unda. continuă pe B1

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen! Se dau banii inapoi. Cum ii recuperezi

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen, cea impusa de Primaria Capitalei. Se dau banii inapoi si ii vei primi doar daca depui o cerere pentru rambursarea sumei platite in avans. Aceasta se poate depune incepand de luni, 14 septembrie 2020, ziua in care incepe si scoala. Vesti bune pentru toti romanii .

Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Pensiile in Romania sunt subiect de dezbateri electorale, populiste si obiect al multor Ordonante de Urgenta, iesite pe banda rulanta. Chiar daca un roman este sau nu in campul muncii, isi poate cumpara anii de pensie, conform noii legislatii. Un tanar angajat in 2019 poate echivala anii de studii ca vechime la pensie Asa cum .

Citu: Vesti bune pentru romani si foarte proaste pentru socialisti si trompetele lor! Rata inflatiei este la 2,7% in august 2020 fata de 4,1% in august 2019

Ministrul Finantelor Florin Citu, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, scaderea ratei inflatiei, anuntata joi de INS, afirmand ca acestea sunt vesti bune pentru romani si foarte proaste pentru socialisti si trompetele lor, ceea ce inseamna ca Guvernul PNL a gestionat foarte bine aceasta perioada de criza in conditii extrem de dificile si ca PNL a scos Romania din topul rusinii in UE.

Cum va fi vremea la inceputul anului scolar. Vesti bune pentru elevi si profesori

Elevii, profesorii si parintii vor avea parte de temperaturi ridicate, de vara, in primele zile de scoala. Temperaturile specifice lunii septembrie vor reveni la finalul saptamanii.

Vesti bune de la STB! Anuntul mult asteptat de toti romanii. Se intampla de luni

Vesti bune vin de la STB pentru toti bucurestenii. Compania reia cursele pe 14 dintre cele 16 trasee scolare, incepand din prima zi de scoala. Vesti bune de la compania de transport in comun. STB a facut anuntul asteptat de toti bucurestenii. Ce se va intampla din 14 septembrie incepand cu luni, 14 septembrie 2020, .

Gigi Becali, in extaz! A dat lovitura la FCSB, in sfarsit

Recunoscut pentru criticile pe care le aduce jucatorilor dupa meciurile mai putin reusite, Gigi Becali a avut si o exceptie. Este vorba despre portarul Andrei Vlad, care s-a intrecut in gafe in ultimele doua sezoane. Doar ca tanarul goalkeeper a scapat mai de fiecare data de critici. Ba mai mult, a primit de fiecare data .

Gigi Becali e furios si renunta la tot: Va rog din suflet sa ma lasati. Nu mai am

Inimaginabilul s-a produs. Gigi Becali, omul care isi petrecea jumatate din timp la televizor, anunta ca renunta la aparitiile publice. Patronul celor de la FC FCSB spune ca este dezamagit de nivelul foarte scazut in care a ajuns presa. A anuntat ca interviul pe care l-a acordat celor de la Cancan. ro este ultima sa interventie .

Gigi Becali a ajuns la epuizare: Sunt scarbit de tot. Am dat block tuturor, am renuntat la televizor

Gigi Becali este unul dintre cele mai mediatizate persoane publice din Romania postdecembrista. Politica, actele sale caritabile si mai ales, fotbalul l-au adus in atentia presei, de-a lungul ultimilor doua-trei de.

Vesti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita. Verdictul crunt al medicilor

In cadrul partidei Aerostar Bacau Universitatea Cluj, scor 0-1, fotbalistul a suferit o accidentare destul de serioasa. Cand a ajuns la spital, medicii i-au dat un verdict crunt: avea nevoie de interventie chirurgicala. Acum, vin mai multe esti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita. Vesti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita Fotbalistul .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )