Libnet.ro
UNICEF

10:30

Se intampla de Craciun in toata Europa. Veste proasta pentru milioane de oameni

Playtech Playtech,
Se intampla de Craciun in toata Europa. Veste proasta pentru milioane de oameni

Mai multe tari din Europa au atras atentia ca nu este cazul ca oamenii sa isi faca planuri de Craciun anul acesta, tinand cont de restrictiile care sunt impuse la nivelul Europei. Se intampla de Craciun in toata Europa De altfel, in Suedia, prim-ministrul a anuntat o serie de restrictii, printre care si limitarea zborurilor . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, veste buna pentru milioane de romani. Ce se va intampla cu pietele inchise incepand de astazi

Liderul PSD, Marcel Ciolacu s-a aratat extrem de nemultumit de reglementarile prin care premierul Orban a inchis pietele care se desfasurau in spatiu inchis, astfel ca, acesta impreuna cu senatorul PSD Daniel Zamfir au semnat un amendament la ordonanta 782019 prin care nu va fi permisa inchiderea pietelor. Ce i-a transmis Ciolacu premierului Orban Liderul .

Raed Arafat, o noua veste proasta despre perioada Craciunului si a Revelionului: Nu vor fi sarbatori ca altadata

Seful DSU, Raed Arafat a abordat in cursul zilei de marti mai multe probleme legate de pandemia de COVID-19. Printre acestea s-a numarat si modul in care romanii vor alege sa petreaca sarbatorile de iarna. in ciuda tuturor restrictiilor impuse de autoritati, Raed Arafat avertizeaza asupra pericolelor care pandesc fiecare casa. Ce masuri de restrictie .

Pericol de moarte pentru milioane de romani. Ce medicamente au disparut din farmacie

Intr-o imagine generala, romanii sunt dependenti de medicamente. Daca in alte tari nimeni nu face uz de ele fara indicatia medicului, romanii sunt obisnuiti sa ia tratamente dupa ureche si sa aiba in casa de toate pentru toata lumea. Din nefericire, lucrurile sunt cu mult mai rele cand bolnavii nu gasesc tratamentul recomandat de medic.

Emisiunea Survivor, sezonul 2, veste uriasa pentru telespectatori. Anuntul oficial al Kanal D

Reality Show-ul revolutionar, Survivor Romania, care forteaza limitele si aduce provocari incredibile, isi cauta acum concurentii pentru cel de-al doilea sezon. Emisiunea Survivor, sezonul 2, veste uriasa pentru telespectatori Persoanele care au implinit 18 ani, rezistente fizic si psihic, cu abilitati sportive si care se adapteaza usor, pot fi potentiali candidati la titlul de Survvior .

Cat ar putea costa vaccinul anti-Covid 19 in Europa. Suma ceruta pentru o doza de vaccin

Datorita unui acord incheiat cu companiile farmaceutice, Uniunea Europeana va putea sa plateasca mai putin pentru vaccinul anti-COVID-19 decat Statele Unite. Cat ar putea costa vaccinul anti-Covid 19 in Europa Conform unui inalt oficial al UE, implicat in discutiile cu producatorii vaccinului, Uniunea Europeana va plati mai putin de 19,50 dolari cat e in SUA) .

Renault tocmai a facut anuntul: veste uriasa pentru Dacia si uzina de la Mioveni

Dupa aproape un an incert si cu schimbari de strategii fortate de pandemie, Renault isi redeseneaza viitorul si are planuri mari inclusiv pentru Dacia. Chiar daca 2020 a fost marcat de.

Lidl face asta in toata Romania: anuntul momentului pentru toti clientii

In cele cateva sute de magazine pe care Lidl le are in Romania se pregateste o surpriza importanta pentru clienti. Acum a fost dezvaluita. Lidl a anuntat ca, din 16 noiembrie, baga in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )