Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce se intampla daca dormi 30 de minute, in timpul zilei. Corpul tau o sa iti multumeasca

Playtech Playtech,
Ce se intampla daca dormi 30 de minute, in timpul zilei. Corpul tau o sa iti multumeasca

Somnul este foarte important pentru sanatate, din aceasta cauza este normal sa ne preocupam de orele pe care le petrecem dormind. inca din copilarie ni se spune ca trebuie sa dormim la amiaza, iar acum cand ajungem adulti somnul din timpul zilei este un lux pe care nu ni-l permitem. Ce se intampla daca dormi . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca pui o lingurita de bicarbonat in sampon. Secretul parului frumos s-a aflat!

Cu toate ca ai o multime de optiuni farmaceutice, bicarbonatul de sodiu este benefic pentru aceste probleme si mute altele. El este ideal pentru sanatatea parului tau, intrucat indeparteaza impuritatile mai bine decat sampoanele de pe piata, facand firul de par mai usor. Ce se intampla daca pui o lingurita de bicarbonat in sampon Poate .

Ce se intampla daca pui lapte peste carnea cruda. Trucul batranelor de la tara s-a aflat

Unul dintre cele mai folosite trucuri de gospodinele de la tara este cel prezentat mai jos. Iata ce se intampla, de fapt, daca pui lapte peste carnea cruda. De ce sa pui lapte peste carnea cruda Daca doresti sa ii impresionezi pe cei dragi cu o friptura frageda, suculenta si aromata sau poate ai invitati .

Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu in prajituri, de fapt. De ce e bine sa faci asta, mereu

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient la indemana tuturor, foarte ieftin si folositor. Ce se intampla daca il pui in prajituri si in alte copturi? E bine sa procedezi asa atunci cand vine vorba de aluat. Care e diferenta dintre agentii de crestere? De ce e bun bicarbonatul de sodiu in prajituri? E la indemana .

Anunt important pentru toti romanii de la bloc. Ce se intampla daca schimbi furnizorul de gaze

Consumatorii casnici ce folosesc gazele naturale pentru incalzire ar putea sa plateasca facturi si cu peste 200 de lei pe luna mai mici in iarna aceasta, daca locuiesc in zone mai friguroase si au schimbat furnizorul, a anuntat Consiliul Concurentei. Anunt important pentru toti romanii de la bloc Toti ceilalti consumatori casnici ce folosesc gaze .

Alimentele care nu se combina niciodata cu laptele. Ce se intampla daca le mananci impreuna, de fapt

Cat priveste mancarea, la nivel de teorie ar trebui sa mancam cat sa traim, dar alimentatia corecta si delicioasa este insa o arta. Astfel ca nu oricine este capabil sa faca combiatii gustoase si cu atat mai putini sunt cei care fac alegeri sanatoase in dieta lor. Alimentele care nu se combina niciodata cu laptele .

Alimentele nocive pentru dinti. Mare atentie: ce ti se intampla daca nu te opresti acum

Ultimele statistici arata ca jumatate dintre persoanele care se plang ca au probleme cu dantura se plang ca au dintii sensibili. Durerile apar atunci cand mananci sau bei ceva nepotrivit si iata care sunt cele mai nepotrivite alimente pentru dantura. Alimente nocive pentru dinti Mai tineti minte cand eram mici si parintii nu ne lasau .

Ce se intampla daca incepi sa claxonezi fete pe strada. Politia Romana a dat raspunsul ferm

Dragoste la primul claxonsau asa ar fi in mintea celor care atentioneaza femeile din mers. Nu s-a auzit, insa, de vreo relatie care sa se fi infiripat astfel. De aceeasi parere este si Politia Romana, care explica atitudinea barbatilor convinsi ca nu gresesc cu nimic daca folosesc excesiv claxonul atunci cand intrevad suvite blonde. Cand .

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )