Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce ti se intampla daca ai un somn mai scurt cu doua ore? E vizibil imediat pe chipul tau

Antena3 Antena3,
Ce ti se intampla daca ai un somn mai scurt cu doua ore? E vizibil imediat pe chipul tau

Cercetatorii britanici au facut un studiu care analizeazaefectele somnului asupra pielii. Ce ti se intampla daca ai un somn mai scurt cu doua ore? Oamenii de stiinta au constatat caoboseala. continuă pe Antena3

Ce se intampla daca apesi cancel de doua ori la bancomat

Auzi tot felul de secrete despre diversele lucruri cu care ai de-a face zilnic, iar bancomatele par sa nu fie o exceptie.

MARIUS BUDAI: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat astazi ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta de munca, conform Agerpres.

Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat luni ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile.

Dodon spera ca in cel mai scurt timp va avea posibilitatea de a avea o intrevedere cu Zelenski pentru a discuta agenda relatiilor bilaterale

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe Volodimir Zelenski luni, 22 aprilie, cu victoria la prezidentialele din Ucraina. in acest context, seful statului si-a exprimat speranta ca in cel mai scurt timp va avea o intrevedere bilaterala cu noul lider de la Kiev.

Ce s-ar intampla daca am sapa o gaura in mijlocul Romaniei, care sa strapunga Pamantul? Unde am ajunge la capatul celalalt?

Daca am da o gaura in Noua Zeelanda, astfel incat o linie dreapta sa treaca prin mijlocul Pamantului, am putea ajunge in N-V Spaniei. Acesta este principiul antipozilor. in geografie, antipodul unui loc.

Ministrul Muncii: in cel mai scurt timp vom relansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a gasi cele mai bune solutii la criza cu care se confrunta piata muncii din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )