Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce se intampla, de fapt, intre George Burcea si Viviana Sposub. Gestul total neasteptat facut de fostul Andreei Balan

Playtech Playtech,
Ce se intampla, de fapt, intre George Burcea si Viviana Sposub. Gestul total neasteptat facut de fostul Andreei Balan

S-au cunoscut in cadrul emisiunii Ferma. Oraseni vs. sateni, s-au indragostit nebuneste iar acum formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. George Burcea si Viviana Sposub traiesc o frumoasa poveste de iubire, iar fostul sot al Andreei Balan a facut, de curand, un gest total neasteptat. Ce a facut George Burcea in . continuă pe Playtech

Ce a crezut Viviana Sposub despre George Burcea inainte sa-l cunoasca. Schimbarea produsa de fostul Andreei Balan

Care a fost parerea initiala a Vivianei despre actualul partener de viata? Ce stia despre George Burcea si cum s-au schimbat lucrurile in timp? Cei doi se inteleg de minune acum. Ce parere a avut Viviana Sposub despre George Burcea la inceput? Fosta colega de platou a celor doi moderatori de la Vorbeste Lumea a .

George Burcea o desfiinteaza pe Andreea Balan. Ce o acuza ca a facut artista: Doar ca sa ia copiii

Scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan este departe de a ajunge la final. Actorul a dezvaluit informatii incredibile despre fosta sotie si o acuza ca a apelat la tot felul de trucuri pentru a reusi sa aiba custodia totala a celor doua fetite, Ella si Clara. Ce acuzatii grave ii aduce George Burcea Andreei .

George Burcea si presupusa iubita a lui Dan Bittman, sarut pasional. Cum s-a intamplat totul

George Burcea este in lumina reflectoarelor constant de la inceputul acestui an. Divortul de Andreea Balan si intamplarile controversate de dupa l-au adus gol, in mijlocul publicului. Apele s-au linistit dupa ce s-a mutat de acasa, dar s-au involburat din nou odata cu aparitia in emisiunea Ferma, de la PRO TV, unde a atins subiectele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )