Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce se intampla cu Margherita la 3 luni dupa ce a condus sub influenta substantelor interzise. Anchetatorii au facut anuntul!

B1 B1,
Ce se intampla cu Margherita la 3 luni dupa ce a condus sub influenta substantelor interzise. Anchetatorii au facut anuntul!

Au trecut mai bine de trei luni de cand Margherita a fost implicata intr-un accident rutier, cand a intrat cu masina intr-un alt autoturism parcat. Mai mult decat atat, tanara a fost decoperita ca fiind sub in. continuă pe B1

Unde a gresit Andrei? O poveste despre cum poti ajunge sa dai in plata un apartament la doar cateva luni dupa ce l-ai cumparat

Acum vreo doua luni, am vazut postate pe o retea de socializare fotografii de la debutul amenajarii unui apartament de poveste. Arata promitator, iar proprietarii lasau de inteles ca scopul este sa obtina un apartament de catalog. Saptamana aceasta am auzit ca proprietarii se intereseaza cum sa-l dea in plata bancii. Locuinta in cauza a fost cumparata cu un credit ipotecar acordat in primele zile ale lui 2020, cand nimic nu prevestea ca va veni o pandemie. Cu toate acestea, vestea ca familia care-l cumparase a ajuns in sapa de lemn nu m-a surprins. Despre Andrei Popescu si finantele sale mi s-a confesat chiar el.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )