Libnet.ro
UNICEF

19:30

Orban, dupa criticile privind adoptarea a 25 de OUG intr-o singura sedinta de Guvern: Romanii asteapta de la Guvern rezolvarea problemelor, nu de la Parlamentul dominat de PSD Nu au fost ordonante care sa scape puscariabilii din PSD

Hotnews Hotnews,
 Orban, dupa criticile privind adoptarea a 25 de OUG intr-o singura sedinta de Guvern: Romanii asteapta de la Guvern rezolvarea problemelor, nu de la Parlamentul dominat de PSD Nu au fost ordonante care sa scape puscariabilii din PSD

Premierul Ludovic Orban a reactionat la criticile privind adoptarea unui numar record de ordonante de urgenta - 25 - in sedinta de marti seara, el declarand ca romanii asteapta de la Guvern rezolvarea problemelor, nu de la Parlamentul dominat de PSD. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora de la demiterea Guvernului Orban

Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura intitulate Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti, a fost publicata in Monitorul Oficial intr-un timp record: la mai putin de o ora de la votul prin care Cabinetul Orban a fost demis.

Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial

Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura intitulate Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti, semnata de 208 parlamentari, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Reactia lui Orban dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta in miezul noptii: S-a facut cu deplina transparenta

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul pe care il conduce a fost transparent in ceea ce priveste ordonantele de urgenta si ca nu e nicio problema ca au ajuns sa fie adoptate nu mai putin de 25 de OUG-uri.

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Am pierdut doar o batalie. Vom castiga batalia pentru Romania

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

Premierul Orban, dupa ce proiectul pentru alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene a fost avizat negativ: Oricat as fi de hotarat si de curajos, totusi sunt anumite lucruri peste care nu poti sa treci (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, marti seara, de ce Guvernul a renuntat la ordonanta privind alegerea indirecta a sefilor de Consilii Judetene, proiect de act normativ ce primise aviz negativ de la Ministerul.

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

Prima reactie a lui Orban dupa votarea motiunii: Suntem mandri de ce am facut Guvernul cade in picioare

Premierul Ludovic Orban s-a declarat marti mandru de ce a reusit sa faca Guvernul, in doar trei luni, inainte de a fi demis de un parlament dominat de forte retrograde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )