Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta privind avizele necesare adoptarii celor 25 de ordonante de urgenta din ultima sedinta de guvern afirmand ca toate actele normative respective vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, a declarat ca toate cele 25 de Ordonantele de Urgenta adoptate de Guvern, marti seara, vor avea avizele necesare pentru a fi publicate in Monitorul Oficial si ca personal a semnat toate actele adoptate de Executiv, imediat dupa sedinta.

Ludovic Orban: Toate ordonantele adoptate marti vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Toate actele normative adoptate marti de Guvernul PNL, care a fost demis miercuri prin motiune de cenzura, vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial, a precizat Ludovic.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

Victor Ponta, despre alegerile anticipate: E clar ca nu vor avea loc. Retraim momentul din 2009

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza tot pe Ludovic Orban pentru a doua oara la functia de premier al Romaniei, subliniind ca romanii retraiesc momentul din 2009 cu criza politica de patru luni, iar alegerile anticipate sunt putin probabil de a fi luate in calcul.

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Vom avea un dialog cu toti partenerii pentru a stabili o strategie de declansare a alegerilor anticipate

Ludovic Orban, premierul demis, a facut o serie de declaratii in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Ludovic Orban: PNL nu va vota investirea urmatoarelor doua guverne si vom ajunge la anticipate. Jumatate dintre parlamentarii care s-au bucurat la motiune nu vor mai prinde urmatorul mandat

Parlamentarii PNL nu vor vota pentru investitura urmatoarelor doua guverne, astfel incat sa fie declansate alegerile anticipate, a declarat premierul Ludovic Orban, subliniind ca jumatate dintre cei care se.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Claudiu Manda, ironii dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Ludovic Orban stie bataie, ca a mai luat

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a anuntat ca social-democratii vor decide, luni, intr-o sedinta a conducerii, ce vor face in continuare dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou prim-ministru pe Ludovic Orban, al carui guvern a fost demis miercuri prin motiune de cenzura.

Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Premierul demis Ludovic Orban a anuntat, joi, ca propunerea de premier cu care delegatia PNL va merge la Cotroceni este el, iar pentru PNL ramane ca obiectiv organizarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali vor contribui la respingerea urmatoarelor doua propuneri de prim-ministru pe care le va face seful statului.

Ludovic Orban a convocat reuniunea Biroului Executiv al PNL pentru joi

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni joi in sedinta pentru a stabili componenta si mandatul delegatiei partidului la negocierile politice ce vor fi declansate de presedintele Iohannis, dupa ce Guvernul a fost demis prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )