Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce se intampla cu salariul minim, de fapt. Raluca Turcanu a facut anuntul trist chiar azi

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu salariul minim, de fapt. Raluca Turcanu a facut anuntul trist chiar azi

La inceputul anului noua guvernare liberala anunta singura masura fiscala a acestui an. Florin Citu anunta marirea salariului minim brut pe economie, aceasta fiind, de altfel, singura masura fiscala importanta a acestui an. Conform unor date recente, de aceasta masura ar beneficia aproximativ 1,6 milioane de romani. Dar informatia de ultima ora este ca nu . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul zilei

Ludovic Orban a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt si cum vor fi finantate ele din bugetele locale. Care este suma minima acordata elevilor. Presedintele Camerei Deputatilor a facut anuntul pe care toti romanii il asteptau. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt Vesti bune pentru elevii romani. Ludovic .

Cand creste punctul de pensie, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul momentului

Desi artizanul actualei crize economice, Ludovic Orban este cel care anunta data la care va creste punctul de pensie. Anuntul nu l-a facut nici noul premier, nici actualul ministrul al muncii. Criza economica a generat pierderi imense la buget, consecinta fiind imposibilitatea maririi pensiilor in 2021. Fostul premier, Ludovic Orban vorbeste de majorarea punctului de .

Raluca Turcan: Nu putem spune cat creste salariul minim

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a vorbit marti, in exclusivitate la Antena 3 despre salariul minim din Romania.

Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Propunerea testarii Covid-19 a copiilor la scoala a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte din aceata perioada. Pentru ca multi parinti s-au aratat contrariati de aceasta posibilitate, ministrul Educatiei a facut un anunt oficial in acest sens. Ce se intampla cu elevii ai caror parinti nu accepta testarea Sorin Cimpeanu a adus lamuriri cu .

Vesti proaste pentru bugetari: ce spor li se taie in 2021. PSD a facut anuntul zilei

Proiectul de buget pe 2021, despre care premierul Florin Citu a spus ca este gata, ar putea contine prevederi ce presupun eliminarea acordarii in acest an a voucherelor de vacanta, dupa cum a afirmat senatorul PSD Stefan Radu Oprea. Mai multe sporuri, subventii si indemnizatii acordate angajatilor de la stat ar urma sa fie eliminate .

Salariul minim, garantat in toata Uniunea Europeana: Vorbim de o posibila crestere care merge spre 20-30 de procente

Salariile minime unice vor fi garantate in statele membre ale Uniunii Europene. Eurodeputatii au hotarat ca un salariu minim peste pragul saraciei ar putea contribui la reducerea inegalitatilor. Comisia Europeana trebuie sa vina acum cu legi care sa asigure protejarea angajatilor din noua economie digitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )