Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Bianca Andreescu, in finala la US Open - Duel cu Serena Williams pentru marele trofeu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bianca Andreescu, in finala la US Open - Duel cu Serena Williams pentru marele trofeu

Bianca Andreescu se afla la o singura victorie distanta de primul titlu de Grand Slam din cariera, sportiva canadiana cu origini romanesti reusind sa se califice in finala de la US Open 7-63), 7-5 cu Belinda Bencic). in ultimul act, Bibi se va duela cu Serena Williams 6-3, 6-1 cu Elina Svitolina). continuă pe Hotnews

Bianca Andreescu scrie istorie. Doar Serena Williams mai sta intre ea si marele trofeu de la US Open (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, scrie istorie la doar 19 ani. A 15-a tenismena a lumii a invins-o pe Belinda Bencic, scor 7-6, 7-5, la capatul a peste doua ore de joc, si s-a calificat.

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

VIDEO Bianca Andreescu, revenirea de la 0-1 la seturi cu Mertens si calificarea in semifinalele US Open: Cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste la US Open poate cele mai frumoase momente de pana acum ale carierei. La prima participare pe tabloul principal de la Flushing Meadows, jucatoarea canadianca de origine romana s-a calificat in premiera in semifinalele unui Grand Slam, dupa ce a revenit de la 0-1 in fata belgiencei Elise Mertens 26 WTA). Cred ca m-am luptat foarte tare pentru a ajunge in acest punct, deci cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat, a spus sportiva in varsta de 19 ani.

VIDEO Bianca Andreescu, imagini fabuloase: Ce a intrebat cu voce tare, imediat dupa ce a ajuns in semifinale

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste un adevarat vis la US Open 2019, unde tocmai a scris istorie devenind prima jucatoare de sub 20 de ani ajunsa in semifinale din 2009 incoace.

Bianca Andreescu, in finala la US Open, contra Serenei Williams

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 19 ani), numarul 15 mondial, si veterana americana Serena Williams 8 WTA), sextupla campioana la Flushing Meadows, se vor intalni in finala.

Bianca Andreescu, in finala US Open. Serena Williams, adversara din ultimul act

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 19 ani), numarul 15 mondial, si veterana.

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

Taylor Townsend a fost rapusa. Bianca Andreescu, in sferturi la US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 15 WTA, s-a calificat in premiera in .

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open. Joaca pentru trofeu cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open dupa ce a invins-o in penultimul act al competitiei pe Belinda Bencic locul 12 WTA) cu 7-6, 7-5. Sportiva canadiana de origine romana va juca pentru trofeu cu Serena Williams locul 8 WTA) sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Bianca Andreescu s-a calificat in finala .

US Open Bianca Andreescu, in semifinale dupa victoria cu Mertens Duel cu Bencic

Bianca Andreescu Canada, 15 WTA) este pentru prima oara intr-o semifinala de Grand Slam dupa ce a trecut in sferturi la US Open de belgianca Elise Mertens, scor 3-6; 6-2; 6-3. Ea va juca pentru un loc in finala contra Belindei Bencic Elvetia, 12 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )