Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce se intampla cu somerii din Romania. Firmele de recrutare au spus adevarul momentului

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu somerii din Romania. Firmele de recrutare au spus adevarul momentului

S-a aflat ce se intampla cu somerii din Romania, de cand criza sanitara a pus stapanire pe tara noastra. Firmele de recrutare sustin ca romanii care sunt in cautarea unui loc de munca in aceasta perioada si-au redus drastic din pretentii. Romanii, disperati sa aiba un loc de munca in timpul epidemiei de coronavirus. Pretentiile . continuă pe Playtech

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

VIDEOINTERVIU Camelia Roiu, primul medic din Romania care a spus adevarul despre Colectiv: Am ajuns asa prin complicitatea noastra, a tuturor

Vara anului 2015. Mai sunt cateva luni pana la incendiul din clubul Colectiv. Camelia Roiu este medic anestezist in Sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului de Arsi din Bucuresti. in acea vara, Camelia Roiu il intreaba pe managerul de atunci al spitalului, Mihai Marinescu, daca stie ca in reanimare pacientii arsi mor din cauza infectiilor. Asta nu e treaba mea, vine sec raspunsul. in aceeasi perioada, la un raport de garda, Camelia Roiu il intreaba pe Cristian Nitescu, directorul medical al spitalului, daca stie care este mortalitatea in sectia ATI. Acesta ridica din umeri si raspunde: Cam 90%. Camelia Roiu insista: Si pe tine nu te ingrijoreaza lucrul acesta? Doctorul Nitescu nu mai raspunde. Ne-am ridicat toti si am plecat, isi aminteste acum Camelia Roiu.

Ce se intampla in padurile din Romania, de la 1 noiembrie. Anuntul mult asteptat de toti romanii

S-a aflat ce se va intampla in padurile Romaniei, incepand cu 1 noiembrie. Astfel, va fi pus in functiune noul radar al padurilor SUMAL 2. 0), cu ajutorul caruia se pot detecta taierile ilegale de lemn. incepand cu noiembrie, peste 100. 000 de utilizatori ai SUMAL 2. 0, dintre care jumatate sunt noi, vor opera in acest sistem .

Denise Rifai a spus adevarul despre Clotilde Armand. A facut-o praf dintr-o propozitie

Prezentatoarea TV de la 40 de intrebari cu Denise Rifai socheaza pe toata lumea. Dupa parerea ei, Romania este blestemata, tinand cont de ce se intampla in tara noastra in ultima perioada. Denise Rifai a spus adevarul despre Clotilde Armand Denise Rifai confirma intr-o postare pe pagina sa de Facebook numirea in functia de primar .

VIOLETA ALEXANDRU: Numarul angajatilor activi din Romania este mai mare cu 7.000 in octombrie fata de septembrie

Ministrul Muncii, Violeta alexandru, anunta ca, numarul angajatilor activi din Romania, conform Revisal, este mai mare cu 7. 000 in octombrie fata de septembrie. Ministrul afirma, insa, ca ANOFM nu este un jucator importat pe piata de recrutare, iar in ceea ce priveste cursurile de formare, institutia este decuplata de evolutiile din piata. Institutia trebuie regandita, afirma ministrul Muncii, potrivit News.

Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania in luna octombrie. Anunt important

Anunt important despre ce se intampla cu pretul carburantilor din Romaniain luna octombrie. in tara noastra se regaseste cel de-al doilea cel mai mic pret la carburanti din UE, dupa vecina Bulgaria, releva ultimele date ale Oil Bulletin, o publicatie a Comisiei Europene. Romania, pe locul doi la cel mai mic pret la benzina si .

Raed Arafat, anunt infricosator pentru cetateni. Ce se intampla cu toate aceste localitati din Romania

Noul coronavirus provoaca o stare de alerta in toata lumea, iar Romania se afla printre tarile care traverseaza o perioada de crestere accelerata a cazurilor. Din acest motiv, autoritatile competente cu gestionarea acestei situatii de criza din Romania au sustinut in cursul serii de ieri o sedinta de Guvern in care s-au analizat ultimele date .

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

10 pensiuni de basm din Romania. Aici trebuie sa iti faci toate vacantele la munte

Romania este o tara in care natura este uluitoare. Paduri, muntidelta cea mai bine conservata din Europa, vai uimitoare, vederi uimitoare. Toate fac parte din frumusetea pitoreasca a Romaniei. Nu numai natura este fantastica, ci si modurile de viata traditionale pastrate in sate, iar ecoturismul este practicat pe scara larga. in Romania rurala ai posibilitatea .

Satul din Romania locuit de sasi. Imaginile sunt ireale, desprinse din basme FOTO

Un sat din Romania este locuit numai de sasi. Imaginile din localitate sunt ireale si parca sunt surprinse din basme. Satul este situat pe valea Tarnavei Mici, in judetul Alba si aminteste inca de vremurile in care sasii erau majoritari aici. Satul Sona a fost locuit timp de secole de sasi, dar astazi, aici, mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )